Comfortabel op pad met de nieuwe Avignon e-bike van Gazelle

Fiets de zomer soepeltjes en comfortabel tegemoet op de nieuwste aanwinst van Gazelle: de Avignon C380 HMB Limited e-bike. Met deze moderne, maar stoere nieuwkomer trotseer je met gemak elke hittegolf of zomerse bui. Laad op terwijl je fietst. Nog niet helemaal overtuigd? Al vóór zijn debuut wist de e-bike een IF Design Award in de wacht te slepen. We’ve got a winner!

Opgeruimd staat netjes

Mag het van jou wel wat moderner en gelikter, maar zonder in te leveren op comfort? De Avignon C380 HMB Limited heeft een strak vormgegeven frame, waar zoveel mogelijk kabels en ook de accu (tot 625 Wh) in zijn weggewerkt. Door de accu laag in het frame te plaatsen houdt de e-bike je extra in balans en met de krachtige Bosch Performance Line-middenmotor trap jij jezelf voortaan moeiteloos in één rechte lijn op je doel af.

Rug recht, borst vooruit

Tuur ongestoord in de verte dankzij de comfortabele rechtop-zithouding van de Avignon C380 HMB Limited. Niets ontgaat jou nog. Tel daar stevige anti-lekbanden, een zacht gelzadel, een goede vering en automatische dagrijverlichting bij op en jij hoeft voorlopig nog niet naar huis. Behoefte aan een snellere rit? Zet je stuur eens in de sportieve stand: schuin naar voren en trappen maar. Met de traploze verstelbare stuurpen is dit zo gepiept. Zonder gereedschap!

 

 

Met beide benen op de grond

Een goede fietsrit begint bij een gemakkelijke opstap. Ook zonder regelmatig een turn- of yogales te bezoeken is de Avignon C380 HMB Limited meteen gereed voor vertrek. De e-bike heeft een lage en brede instap voor een eenvoudige op- en afstap. Door het traploze versnellingssysteem ben jij er bovendien met één draai aan de knop vandoor. Zo houd jij meer aandacht voor het verkeer of de mooie omgeving. En als het moet sta jij dankzij je hydraulische schijfremmen en geruisloze riemaandrijving direct weer met beide benen aan de grond, ongeacht het weer.

 

 

De Gazelle Avignon C380 HMB Limited e-bike is vanaf maandag 16 mei verkrijgbaar. De e-bike komt in de moderne lakkleur pebble grey mat en in vele maatopties: van XS (46 cm) tot en met XXL (65 centimeter), waarbij de laatste maat nieuw is voor een fiets met lage instap. De Avignon C380 HMB Limited heeft een adviesprijs van 4.499 euro, inclusief 625 Wh accu. Meer informatie of een proefrit maken? Ga naar de Gazelle website.

 

 

 

 

 

Comments are closed.