Je ware liefde vinden tussen de apen van Apenheul?

Singledag in Apenheul onder begeleiding van gedragsbioloog Patrick van Veen (Apemanagement) en psychologe Liselotte Visser (Mens&Relatie) beiden bekend van Married at First Sight.

Monogamie?

Waarom zoeken we die ene partner en wat maakt hem of haar zo aantrekkelijk? Zijn wij mensen wel geschikt om monogaam te leven? En is een luchtje van Chanel, Boss of Dior wel zo aantrekkelijk of vertelt een beetje zweet ons meer over wie de beste partner is om ons leven verder mee te delen? En daten hoe doe je dat? Welke vragen stel je de eerste date en welke stel je beter even uit?

 

 

Tijdens deze dag maak je een ontdekkingstocht langs de biologie en psychologie van onze partnerkeuze en verleiding. Je zult ontdekken dat verleiden een proces van investeren is, maar ook jezelf goed voorbereiden. Je krijgt deze dag tips en handvaten om succesvol te daten en je neemt ook veel boeiende weetjes mee over de liefde. Je gaat ontdekken hoe de liefde werkt bij apen en dus ook in ons eigen oergedrag. En… we geven ook antwoord op de uitdaging van de moderne tijd.

 

 

Je gaat leren van de apen, andere singles ontmoeten en speeddaten en wie weet ga jij met de liefde van je leven naar huis!

Programma

  • Vanaf 12.00 uur inloop Apenheul
  • 12.30 uur ontvangst met lunch in de lodges Kambizuri, gelegen middenin het park
  • 13.30 uur introductie door Patrick van Veen en Liselotte Visser
  • 14.00 uur parallel programma

Wandeling door het park met Patrick van Veen om te ontdekken hoe de liefde werkt bij de apen en wat we misschien van de gorilla’s, bonobo’s of berberapen kunnen leren.

Speeddates onder begeleiding van Liselotte en Radboud Visser, met advies over hoe je de eerste date aanpakt.

  • 15.30 uur gorilla voedering en afronding van de dag met Patrick van Veen
  • 16.00-17.00 borrel

Na de afsluiting krijgt iedereen tip kaartjes en date-praatkaarten mee.

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor singles, mannen en vrouwen, die willen weten waarom we op zoek zijn naar die ene specifieke partner en die nieuwsgierig zijn naar onze biologische drijfveren hierachter. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de site. NB op 10 juli is er ook een speciale single dag voor niet hetero singles en op 6 oktober voor ouderen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.