Bezoek de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen dit weekend in de Beurs van Berlage in Amsterdam

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei vindt een extra zomereditie plaats van de vakantiebeurs bijzondere reizen. 2 jaar moesten mensen wachten om weer te kunnen ruiken aan streken die niet heel gemakkelijk waren zoals Afrika en Azië.

Afrika & Azië

Centraal staan op de beurs Afrika en Azie met landen die weer net volledig toegankelijk zijn. Ook Europa heeft veel onbekende streken. ‘Bijzonder’ betekent geen massatoerisme of pakketreizen. Op de beurs dus geen city trips,campings en pakketreizen naar resorts in Spanje en Turkije, luchtvaaartmaatschappijen etc. De beurs heeft een schat aan informatie over nieuwe bestemmingen,wandelsafris en locaties van extreem luxe hotels tot ‘Tiny houses in de jungle’.

 

 

Op de beurs worden presentaties gegeven in de 7 zalen op de eerste verdieping. De beurs heeft een speciale presentatie over reizen door moeilijke gebieden van Pure off the road op zondagmiddag zoals Zuid-Soedan en Angola.

In Oekraïne kan nu helemaal niet gereisd worden

Momenteel is reizen in dit land geen aanrader en gevaarlijk, maar we willen dit land niet vergeten op een beurs die gewijd is aan onbekende streken en gebieden wil het land niet vergeten. Oekraïne was altijd al onbekend en lag volledig buiten het perspectief van de gemiddelde vakantieganger. Vakantie betekent op de beurs ‘bijzondere reizen ‘ ook niet ‘pure relaxation’. Culturen worden gerespecteerd in hun anderszijn en dat is ook de kern van “bijzonder” reizen.

 

 

Bezoekers kunnen op de beurs intekenen op een korte reis naar Kiev, Odessa en Lemberg, drie steden. Er is een Oekraïne intekenhoek en we hopen dat het land weer toegankelijk wordt. De reis waarop ingetekend kan worden zal staan onder leiding van een Oekraine deskundige. De reis draagt geen datum van start of einde want dat weet niemand nog. De reis heeft ook nog geen prijs. De symbolische kracht om nu te overwegen na de oorlog Oekraïne te bezoeken is voldoende motivatie. Veiligheid staat voorop, maar we willen ook een teken maken naar dit land dat we het niet vergeten hebben en dat het in de toekomst op groot interesse kan rekenen van geëngageerde reizigers. Deze reizigers verwachten we ook op de beurs. Bestel hier een gratis kaartje.

 

 

 

 

 

Comments are closed.