Ontvang een gratis kaartje voor de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen 14 & 15 mei

Bezoek de mooiste reisbeurs van Europa dit weekend in Amsterdam en maak van 2022 jouw jaar. In de schitterende beurs van Berlage komen eindelijk weer reisadviseurs bij elkaar die alle in’s & outs over hun favoriete bestemming delen. Dat zijn maatwerkreizen en kleinschalige touroperators die jou een echte vakantie laten beleven. En het leuke is, je krijgt 1 ticket voor de beurs gratis!

Ontvang een gratis toegangskaart voor de beurs

Laat je verrassen door onbekende bestemmingen met fantastische activiteiten voor een onvergetelijke reis dit jaar. Datum: 14 & 15 mei 2022, Beurs van Berlage, Amsterdam. Lezers van Verkeersbureaus.info ontvangen 1 gratis toegangskaart per geregistreerd e-mailadres. Je kunt je hier aanmelden.

 

 

Een ander soort beurs

De norm op de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen is “avontuur en ontdekking”. Focus in plaats van verstrooiing. Vol passie delen de reisspecialisten voorbeelden of geven ze interessante presentaties met foto’s en video’s. De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen concentreert zich juist op maatwerkreizen en niet op de traditionele pakketreizen. Nieuw dit jaar is dat de toegang gratis is. Je kunt je dus goed laten inspireren op de beursvloer.

 

 

Voor het bezoeken van een lezing is de opzet vernieuwd. Je betaalt aan de deur eenmalig €12,50 en met deze passe-partout kun je alle lezingen volgen die door een keur aan presentatoren wordt gegeven. Dat zijn reisspecialisten, reisjournalisten en locals van bestemmingen. Stuk voor stuk mensen die vol passie kunnen vertellen en hun bestemming met jou delen. Wil je deze passe-partout nu al kopen? Vooraf online is deze €2 goedkoper dan aan de deur.

 

 

 

 

 

Comments are closed.