5x items die dames mee moeten nemen op reis

We maken er altijd wel een grapje over maar een dame kan niet zonder bepaalde items op reis. Maar een volle handtas is ook niet handig en zwaar. Daarom tippen wij je 5x items die elke vrouw bij zich zou moeten hebben op reis. Laat de rest van je tas inhoud maar thuis.

Je accu-pack

Niets zo vervelend als een mobiele telefoon waarvan de display aangeeft dat je batterij nog maar 10% heeft. Je mobieltje in de spaarstand zetten helpt maar deels en je moet nog de hele middag reizen na deze 1e vlucht. Dus wat doe je? Je pakt een goede accu-pack met kabel in je tas zodat je altijd en overal je telefoon kunt opladen. Kies voor een iets zwaarder model zodat jij je telefoon vaker dan 1 keer kan opladen. Niet te zwaar want dan neem je onnodig veel gewicht mee in je handbagage.

 

 

Een stijlvolle handtas

Geen dame die op reis gaat zonder handtas. Maar wat zien we veel oude, versleten of verkleurde exemplaren. Waarom ga je dit keer niet op reis met een dames handtas die past bij je outfit? Kies een exemplaar met meerdere vakken zodat je niet eeuwig in je tas op zoek hoeft om je accu-pack of dat doosje tampons te vinden. Met meerdere vakken ben je goed georganiseerd en weet je altijd waar je dat ene item verstopt had zonder je tas op de kop te hoeven zetten.

Ga jij voor een stijlvolle handtas?

Een handig doosje

Niets zo onhandig als tampons die in je tas rondslingeren. Of waarvan het cellofaan plastic al los heeft gelaten omdat ze al maanden in je tas rondslingeren. Hoe handig is het als je er eentje uit een handig doosje kan halen vlak voordat je hem nodig hebt? En dat is wel net zo hygiënisch. Leuk is dat er tegenwoordig een reuze keuze is aan deze doosjes. Van stippen tot hartjes en van wit tot rood.

Een hoesje voor je sleutelbos

Je sleutels slingeren altijd los in je tas en maken krassen op het scherm van je iPhone. Daarom is het nu tijd om een hoesje te kopen waar je sleutels altijd in zitten. Tweede voordeel is dat je makkelijker je huissleutel terugvindt als je na een lange avond aan de deur thuis staat te rommelen. Je opent het hoesje en je pakt direct de goede sleutel eruit. En als je een AirTag in dit hoesje stopt kun je ook nog eens altijd je sleutels terugvinden, waar je ze ook achterlaat.

Sleutelhoes

 

 

Een stripje met pleisters

Elke vrouw kent het. Net als je moet switchen van je gympen naar je hakken voor dat belangrijke diner met een klant heb je een enorme blaar op je hak. Met een stripje verschillende pleisters in je tas voorkom jij dat je de hele avond op je stoel moet blijven zitten en kun je gewoon lopen zonder pijn. En daarnaast zijn pleisters altijd handig als je een klein wondje hebt of iemand die bij jou in de buurt is en dringend een pleister nodig heeft.

 

 

 

 

 

Comments are closed.