Met dit opvallende camouflageprint shirt val je goed op tijdens het fietsen

Op heerlijk zonnige dagen fietsen over uitdagende heuvels en langs uitgestrekte velden, niets is mooier dan dat. Met het nieuwe wielershirt Persist van Dare 2b zie je er onderweg ook nog eens goed uit. Het opvallende damesshirt is gemaakt van vochtafdrijvend Q-Wic Plus, de nieuwste generatie sportstof van Dare 2b.

Roze accenten

De prachtige camoprint met roze accenten zorgt ervoor dat je lekker opvalt in de fietsgroep. De jersey is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke silhouet met een perfecte pasvorm in hals, schouders en taille. Hij sluit daardoor goed aan om het lichaam zonder extreem strak te zitten. De aerodynamische snit zorgt ervoor dat je in volle vaart door het landschap rijdt.

 

 

Drie zakjes op de rug bieden de mogelijkheid om sportvoeding mee te nemen. De reflecterende details voor een betere zichtbaarheid geven je extra veiligheid als de avond valt. De nieuwe Q-Wic Plus stof ademt uitstekend en voert zweet direct van je lichaam weg. De lichtgewicht stof is rekbaar, zacht en voorkomt geurtjes. Kortom, het Dare 2b Persist wielershirt is trendy, comfortabel en veilig voor elke koers.

 

 

De Dare 2b Persist Jersey in Powder Pink Camo is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Adviesprijs € 40. Ga voor meer informatie naar de site.

 

 

 

 

 

Comments are closed.