Nu ook naar Jamaica zonder Covid-test

Na veel andere landen heeft ook Jamaica de toegang weer vereenvoudigd. Sinds 16 april hebben vakantiegangers geen Covid-test meer nodig om het Caribische eiland te betreden. Ook is er geen maskerplicht in openbare ruimtes.
Bob Marley-zegels

Laatste maatregelen vervallen

Hiermee vervallen ook de laatste COVID maatregelen waardoor het mogelijk is om net zoals voorheen gebruik te maken van alle accommodaties en attracties bij de belangrijkste toeristische regio’s Ocho Rios / Runaway Bay, Montego Bay en Negril.

 

 

Nog voor het vervallen van de laatste maatregelen was er een groeiende vraag te zien naar autorondreizen over het hele eiland waarbij met name gebruik wordt gemaakt van kleinschalige accommodaties. Zo ook naar combinaties tussen twee verschillende regio’s.

 

 

Het reguliere immigratieformulier bestaat nog wel, vakantiegangers kunnen zich online inschrijven via de site. Reizigers kunnen ook de papieren versie in het vliegtuig invullen.

Fruitstalletje onderweg

Fruitstalletje onderweg. Foto van van onze collega Harmke Kraak

Deze zomer is Jamaica zeer goed bereikbaar met 8 vluchten vanuit continentaal Europa. Vanaf 1 april vertrekken deze vluchten wekelijks naar Jamaica:

  • Amsterdam: Tui FLY nl – 1x per week op vrijdag en va. begin juli 1x per week op maandag
  • Brussel: Tui FLY België – 2x per week op dinsdag en vrijdag
  • Frankfurt: Condor – 2x per week op woensdag en zaterdag
  • Frankfurt: Eurowings Discover / Lufthansa – 1x per week op zaterdag
  • Zürich: Edelweiss – 1x per week (swiss.com of lh.com)
  • Amsterdam via London Heathrow: KLM en Virgin – 4x per week

 

 

 

 

 

Comments are closed.