De nieuwe James Bond-film speelt zich af op Jamaica

Om de première van de nieuwste James Bond-film te vieren, heeft de Jamaica Tourist Board beelden van achter de schermen vrijgegeven van No Time To Die. De beelden tonen de cast en crew, evenals enkele locaties die in Jamaica zijn opgenomen.

Geboorteplaats

Jamaica is de geboorteplaats van 007, waar Ian Fleming de Bond-romans bedacht en schreef. Het eiland verschijnt ook in de eerste James Bond-film, Dr. No (1962), evenals in Live And Let Die (1973). Jamaica is een belangrijke locatie in No Time To Die, waar Bond zijn actieve dienst heeft verlaten en een rustig leven leidt op het eiland. Zijn vrede is van korte duur wanneer zijn oude vriend, Felix Leiter van de CIA, opduikt om hulp te vragen.

 

 

De Jamaica Tourist Board is verheugd om zo’n belangrijke rol te spelen in de 25e James Bond-film. Edmund Bartlett, Jamaica’ s Minister van Toerisme, merkte op: “Bond betekent voor ons dat we een begin zijn, maar ook een geweldig einde.” Van haar kant heeft de Hon. Olivia Grange, Jamaica’ s minister van Cultuur, Gender, Entertainment en Sport, voegt toe: “Het is echt iets waar we van gedroomd hebben en we zijn blij dat het werkelijkheid gaat worden.”

 

 

Jamaica is bekend om zijn majestueuze groene heuvels, witte zandstranden en turquoise wateren. Of je nu ontspant op het strand van Laughing Waters, waar Honey Ryder uit het water kwam in Dr. No, of een tour maakt door de minder bekende plaatsen van romans en films, Jamaica zal reizigers boeien die in de voetsporen van James Bond willen treden. Neem een ​​verfrissende duik bij wereldberoemde stranden, sta versteld van de mooiste watervallen, dein mee op de pulserende beat van reggaemuziek, proef de kruiden van jerk keuken en verleid de zintuigen met de beste rum.

No Time To Die wordt vanaf 30 september 2021 internationaal in de bioscoop uitgebracht via Universal Pictures International en in de Verenigde Staten op 8 oktober door Metro Goldwyn-Mayer (MGM) via de United Artist-vlag.

 

 

 

 

 

Comments are closed.