Gazelle opnieuw 2x Best Getest in de AD Fietstest

Elk jaar test Algemeen Dagblad de beste fietsen die verkocht worden op de Nederlandse markt en bestempelt deze met de kenmerken ‘Best Getest’ en ‘Beste Koop’ per categorie. Dit jaar heeft Gazelle dubbel succes in de Categorie Elektrisch sportief woon-werkverkeer.

De Gazelle Ultimate C8+ HMB sleept met een gemiddeld eindcijfer van 8,1 de prijs Best Getest binnen in de categorie Sportief woon-werkverkeer 2.500 – 3.500 euro. Daarnaast scoort de Gazelle Ultimate C380 HMB in de categorie Sportief woon-werkverkeer vanaf 3.500 euro het hoogste eindcijfer (8,5) en komt daarmee ook als beste uit de test.

De ideale fiets

De Gazelle Ultimate C8+ HMB komt al voor de tweede keer op rij als beste uit de AD Fietstest. In maart 2021 werd dit model ook al bekroond met het Best Getest-label. De Gazelle Ultimate C8+ HMB is een elektrische fiets met middenmotor (Bosch Active Line Plus 3.0 – koppel: 50 Nm). De accu is volledig is geïntegreerd in het frame. Daardoor heeft de fiets een gunstig zwaartepunt, wat zorgt voor een betere wegligging en stabiliteit. Dit geeft de fiets niet alleen een sportieve uitstraling maar maakt hem ook nog eens zeer comfortabel. Niet voor niets dat de Gazelle Ultimate C8+ HMB de ideale fiets is voor het woon-werkverkeer.

 

 

Het testpanel is heel positief over de Gazelle Ultimate C8+ HMB: “Wat een topfiets, echt de winnaar en een Nederlands topproduct.” Kees Bakker, specialist van de Fietsersbond, is het daarmee eens: “Uitstekende en fraaie fiets door de combinatie van uitgekiende onderdelen en de licht sportieve fietshouding, die uitnodigt om zelf lekker mee te trappen. Zo ga je elke dag zorgeloos naar je werk.”

Met afstand de winnaar

Dit jaar is ook de Gazelle Ultimate C380 HMB bestempeld met het Best Getest label. Waarbij de nummer 2 in dit lijstje als eindcijfer een 7,9 behaalde, scoorde de Ultimate C380 met een 8,5 ruim het hoogste. Geen verassing voor deze sportieve fiets. Dankzij de brede banden, voorvorkvering en het traploos schakelen is dit een zeer comfortabele fiets.

 

 

Daar is ook het testpanel het mee eens: “Verassende fiets met leuk ontwerp. Krachtige ondersteuning, traploze versnelling en geen al te sportieve zit, lof!” Het is dan ook geen verassing dat de woorden prettig, prima, fijn, super en heerlijk in de 29 beoordelingen terugkomen.

Anti-Diefstal

Als je trotse eigenaar bent van zo’n winnaar van de AD Fietstest, wil je daar natuurlijk extra voorzichtig mee om gaan. Beide Gazelle Ultimate-fietsen zijn daarom ook beschikbaar in een Connect-variant. Hiermee is jouw fiets door middel van GPS-protectie en een app altijd terug te vinden. In de app kun je ten alle tijden zien waar je fiets is en heb je inzicht in al je fietsgegevens. Mocht iemand er met jouw fiets vandoor gaan, kan met het GPS-protectie systeem nauwkeurig achterhaald worden waar jouw fiets zich bevindt. Na een melding via de Connect-app komt er direct een opsporingsteam in actie. Zodat de fiets zo snel mogelijk weer terug is bij de eigenaar.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.