Waterplassen zijn met deze schoenen geen probleem

De lederen wandelschoen Burrell van Regatta zit boordevol waterbestendige eigenschappen. Zo blijven je voeten droog als je door waterplassen loopt. Het met isotex-membraan gevoerde lederen bovenwerk heeft een vochtafvoerende Hydropel-afwerking. Dit houdt de voeten droog, zowel van buiten als van binnenuit: ook geen last van zweetvoeten dus.

Langere wandelingen

De wandelschoenen zijn ontwikkeld voor langere wandelingen over onverharde paden en heuvelachtig terrein. De duurzame Vibramzool met grof profiel biedt een uitstekende grip en schokabsorptie. Ook het schokdempend EVA-voetbed doet goed zijn werk en zorgt voor veel comfort tijdens het lopen. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af.

 

 

Op hiel en neus zijn rubberen bumpers geplaatst die beschermen tegen stoten. De zachte, hoge schacht biedt veel stabiliteit en comfort rond je enkels. De gepolsterde tong vouwt makkelijk open waardoor je de schoen snel aantrekt. De veters lopen soepel door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich perfect rond je enkel.

 

 

Consumentenadviesprijs Regatta Burrell wandelschoenen € 170. Verkrijgbaar in een herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Informatie op de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.