Springkussenfestival Vakantiepark Dierenbos is feestelijk geopend

Op Vakantiepark Dierenbos is zaterdag 2 april het Springkussenfestival feestelijk geopend in aanwezigheid van verblijfsgasten en mensen uit de omgeving. De gehele middag draaide een DJ feestelijke muziek.

Naar hun zin

“We hebben een geslaagde opening gehad. Het was gezellig druk en we zagen dat de gasten het erg naar hun zin hadden”, laat general manager Annouk Smeets weten. “Kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd op de springkussens.”

 

 

Op een feestelijk ingericht festivalterrein zijn meer dan tien springkussens neergezet, waaronder diverse grote glijbanen en twee stormbanen. Terwijl de kinderen aan het springen, glijden en klauteren waren, konden de ouders genieten van een hapje en een drankje bij Jibo’s bar.

 

 

Kinderen konden in de ochtend vlaggetjes knutselen, die ter decoratie werden opgehangen om het festivalterrein nog feestelijker te maken. Het festival werd in de middag officieel geopend met een speciale dans van mascotte Jibo, de eekhoorn. In de middag waren er verschillende activiteiten georganiseerd speciaal voor kinderen, zo was het onder andere mogelijk om een glittertattoo te zetten en was er een Jibo’s kindershow.

Het festival is de komende weken het middelpunt van het park. Smeets vertelt: “We merken dat onze verblijfsgasten het leuk vinden dat ze een extra activiteit kunnen doen op het park. Ook gasten van buitenaf zijn van harte welkom om een dagje te komen springen, hun kinderfeestje te vieren en te genieten van het festivalsfeertje.”

Dagelijks geopend

Het Springkussenfestival is van 1 april tot en met 22 mei dagelijks geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur, ook tijdens het paasweekend en in de meivakantie. Verblijfsgasten kunnen hier tijdens hun verblijf onbeperkt gratis gebruik van maken. Voor overige bezoekers is de entreeprijs voor kinderen tot en met twaalf jaar €3,50. Volwassenen mogen gratis mee naar binnen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.