Thalys hervat dienstregeling naar Disneyland® Paris & luchthaven Parijs-Charles de Gaulle

Afgelopen weekend hervatte Thalys de dienstregeling naar de stations Marne-la-Vallée en Parijs-Charles-de-Gaulle. Dat betekent dat Thalys na bijna twee jaar weer 100% van de oorspronkelijke bestemmingen van voor de pandemie bedient. Vanuit Amsterdam duurt het nu 3 uur en 27 minuten om de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle te bereiken en slechts 3 uur en 40 minuten tot aan de ingang van Disneyland® Paris.

De rode Thalys verbindt Amsterdam en Rotterdam met de bestemmingen met twee retourritten per weekend. De prijzen zijn nog steeds aantrekkelijk (vanaf 35 euro in Standard en slechts 15 euro in Standard voor kinderen jonger dan 12 jaar).

Bertrand Gosselin, CEO van Thalys, is verheugd over de hervatting van de route: “We zijn erg blij dat we deze bestemmingen weer aan onze klanten kunnen aanbieden. De hervatting van deze route is een belangrijke stap voor ons bedrijf en stelt ons in staat weer 100% van onze klassieke bestemmingen te bedienen. Het is een manier om de toegang tot Disneyland® Paris en de luchthaven Paris-Charles de Gaulle te vereenvoudigen voor onze reizigers uit Nederland. Zij kunnen opnieuw genieten van ons betrouwbare en milieuvriendelijke vervoermiddel.”

Isabelle Willemsens, Country Director Nothern Europe Walt Disney Parks & Resorts, is ook enthousiast over de terugkeer van de rode treinen naar Disneyland® Paris: “Het is geweldig om Thalys weer te mogen verwelkomen in Disneyland® Paris. Deze rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam en Rotterdam is een onvergelijkbare troef voor ons bestemming en stelt ons in staat onze gasten een 100% magische en ontspannende ervaring te bieden. Want met Thalys begint de magie zodra iemand aan boord stapt.”

 

 

Heike Luiten, directeur NS International: “Mickey ontvangt onze reizigers vanaf dit weekend weer met open armen. In slechts 3 uur en 40 minuten vanaf Amsterdam staan gezinnen, opa’s en oma’s en kleinkinderen met de rechtstreekste Thalys voor de deuren van Disney® Paris voor een bijzondere herinnering.”De hervatting van deze route valt samen met een geleidelijke verhoging van de frequentie van de rode treinen.

Praktische informatie

  • Tarieven : Vanaf € 35 in Standard, € 49 in Comfort en € 129 in Premium.
  • Tot 12 jaar: € 15 in Standaard
  • Alle Thalys-tickets kunnen tot op het moment van vertrek worden omgewisseld.
  • Verkoop: tickets zijn te koop via de website thalys.com, via de Thalys-app en via de andere gebruikelijke verkoopkanalen en reisbureaus.

Vanuit Amsterdam bent u in slechts 3 uur en 40 minuten bij de ingang van de Disneyland® Paris parken en vanuit Rotterdam in 2 uur en 58 minuten. Vanuit Amsterdam bent u in 3 uur en 27 minuten op de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle en in slechts 2 uur en 44 minuten vanuit Rotterdam.

 

 

Versterkte gezondheidsmaatregelen aan boord van treinen

Thalys blijft ervoor zorgen dat reizen met haar treinen gemakkelijk en veilig is, waarbij het gemak, het welzijn en de gezondheid van haar klanten de hoogste prioriteit hebben. Thalys werkt met strenge hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Die zijn van toepassing op al haar treinen, op elke reis, voor alle bestemmingen die worden aangedaan.Meer informatie over de gezondheidsmaatregelen aan boord van de treinen: thalys.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.