Holland Tulip Parcs lanceert Deenstalige website

Vakantieparken & campings platform Holland Tulip Parcs speelt in op toeristische vraag vanuit Denemarken en lanceert Deenstalige website. Sinds deze week kunnen ook toeristen uit Denemarken zich oriënteren op een 4- en 5 sterren vakantiepark in Nederland.

 

 

Platform

Het platform wordt onderhouden door RED Online Marketing. Een dedicated team richt zich op meer zichtbaarheid voor de aangesloten vakantieparken, met een focus op meer boekingen in het laagseizoen. Denk hierbij aan marketing activiteiten zoals betaalde campagnes (SEA), search engine optimization (SEO), website optimalisatie en social media. “We zagen groei in overland toerisme en met name de vraag vanuit Denemarken voor Nederland, vandaar dat we gekozen hebben voor een vertaling naar het Deens. Voor de vertaling hebben we een native Deense vertaalster in de arm genomen. Op dit moment zijn alle pagina’s vertaald en is Holland Tulip Parcs er klaar voor om boekingen van Deense toeristen te ontvangen.”, aldus Jaimy van Eenennaam, projectleider bij Holland Tulip Parcs en RED Online Marketing.

 

 

Ben je werkzaam bij of eigenaar van een vakantiepark of camping? Wil je graag meer zichtbaarheid voor jouw vakantiepark of camping en boekingen binnenhalen in het laagseizoen? Aansluiten bij Holland Tulip Parcs biedt de volgende voordelen: onderdeel van een netwerk van top bedrijven inclusief een netwerkevenement per jaar, professionele promotie in Duitsland, België en Denemarken, marketingdiensten (SEA, SEO, conversie en social media) en spin-off boekingen naar eigen website. Gemaakte boekingen op de website van Holland Tulip Parcs komen direct in het eigen systeem. De deelname vergoeding is hybride: deel vast en een deel variabel met vast bedrag per boeking.

 

 

Holland Tulip Parcs is een platform waar verschillende 4- en 5 sterren vakantieparken & campings bij zijn aangesloten. Dit platform dient als inspiratie website voor de Duitse, Vlaamse, Nederlandse en nu ook Deense toerist, waarbij de mogelijkheid bestaat om direct een boeking te maken.

 

 

 

 

 

Comments are closed.