Verkoop Thalys Zon van start

Ook dit jaar brengt de Thalys Zon reizigers in volle vaart naar Zuid-Frankrijk. Iedereen die wil ontspannen aan de Middellandse Zee of de charme van pittoreske dorpen in het zuiden wil ontdekken, kan van 9 juli tot 27 augustus elke zaterdag met Thalys naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Een snelle, duurzame manier om in alle rust te reizen. De eerste tickets gaan op dinsdag 8 maart in de verkoop.

Vanaf zaterdag 9 juli biedt de Thalys Zon reizigers een snelle, vlotte en comfortabele reis naar hun vakantiebestemming. Geen stress over files of het inchecken van bagage. Met de Thalys Zon begint de vakantie al aan boord: dankzij gratis wifi is er volop gelegenheid om je Zuid-Franse uitje te plannen en activiteiten te boeken.

Snel en duurzaam naar Zuid-Frankrijk

Het zonnige zuiden, de schaduwrijke straten van Aix-en-Provence en de Calanques van Marseille zijn nog nooit zo dichtbij geweest. De Thalys Zon verbindt station Amsterdam met Valence in minder dan 5 uur.

 

 

Thalys is niet alleen supersnel, reizigers kiezen ook voor een duurzamere optie dan de auto. Het traject Amsterdam-Marseille is met de trein 10 keer minder vervuilend dan met de auto of het vliegtuig. Sinds januari 2020 wordt het Thalys-netwerk aangedreven door 100% groene elektriciteit.

Aantrekkelijke aanbieding

Thalys biedt drie tarieven aan naar Zuid-Frankrijk: Standard, Comfort en Premium. Het Standard-tarief is beschikbaar vanaf € 49 enkele reis, de ideale optie voor een snelle en goedkope trip naar de Middellandse Kust of naar de typische dorpjes van het zuiden.

  • Het Comfort-tarief is beschikbaar vanaf € 85 enkele reis.
  • Om te kunnen genieten van alle Thalys-diensten (inclusief een maaltijd aan de zitplaats) begint het Premium-tarief bij € 165 enkele reis.

Comfortabel op reis

Tickets kunnen tot het moment van vertrek worden omgewisseld voor alle reserveringen die tussen 09/03/2021 en 27/06/2022 zijn gemaakt. Lees hier meer over de aangepaste commerciële maatregelen van Thalys.

Reserveringen en dienstregelingen

Tickets voor de Thalys Zon zijn vanaf 8 maart 2022 verkrijgbaar via de Thalys-app, thalys.com, op alle gebruikelijke Thalys-verkoopkanalen en in reisbureaus. De dienstregeling is terug te vinden op de website www.thalys.com.

Hygiënemaatregelen aan boord

De veiligheid, het welzijn en de gezondheid van onze klanten en medewerkers staan centraal bij Thalys. Daarom neemt Thalys strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die gelden in alle treinen, tijdens elke reis en voor alle bestemmingen.

 

 

Maximale veiligheid door een (verplicht) te dragen masker en de social distancing maatregelen te respecteren. Een versterkte hygiëne met regelmatige reiniging van de treinen. Mobilisatie van alle werknemers om de klanten te ondersteunen en te beschermen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.