Verkeersbureau Oman stelt Lieb Management aan voor sales, marketing en PR activiteiten in Nederland

Een sprookje uit de Arabische Nachten: Het Ministry of Heritage & Tourism (MHT) van Oman heeft Lieb Management & Beteiligungs GmbH aangesteld als haar officiële vertegenwoordiger in Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen.

Het agentschap met hoofdkantoor in München is verantwoordelijk voor de sales en marketing alsmede ook de pers- en influencerrelaties. Contactpersonen bij het Nederlandse kantoor van Lieb Management zijn Nicole Conrad en Irene Lipper.

Het doel is om het land in het uiterste puntje van het Arabische schiereiland, dat nog voor velen een onontdekte bestemming is, middels zorgvuldig samengestelde campagnes te positioneren als een veilige en veelzijdige bestemming geschikt voor het hele jaar. Onder regering van Sultan Haitham bin Tariq Al Said trekt Oman haar bezoekers met een rijk historisch erfgoed en steden met een eeuwenlange geschiedenis, een indrukwekkende natuur, talloze outdoor mogelijkheden en kilometerslange zandstranden. De relaties met partners uit de industrie, maar ook met niet-toeristische organisaties, zullen worden versterkt en uitgebreid.

Negen uur vliegen

Marhaba! Op ongeveer negen uur vliegen van Amsterdam worden reizigers in het Sultanaat Oman ondergedompeld in een wereld van 1.001 Nachten: ooit speelde het land aan de Indische Oceaan een sleutelrol in de ontwikkeling van de zeeroutes en in de handel tussen Azië, Oost-Afrika en Europa. Vandaag de dag wordt het rijke culturele erfgoed aangevuld met moderne, duurzame ontwikkelingen. Bezoekers wachten meer dan 5.000 jaar geschiedenis, vijf UNESCO Werelderfgoed-locaties en vele culturele bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende Royal Opera House of de Sultan Qaboos Grand Mosque in de hoofdstad Muscat.

 

Lees ook dit artikel: Dit is Sprookjesachtig Oman

 

Oman biedt ook een verscheidenheid aan natuurlijke hoogtepunten: de meer dan 3.000 kilometer lange kustlijn heeft droomstranden voor diverse watersporten, dramatische kliffen en opvallende uitkijkpunten voor het spotten van zeeleven zoals dolfijnen, walvissen en zeeschildpadden. Het binnenland wordt doorkruist door het enorme Hajar-gebergte: Jabal Shams is met 3.075 meter de hoogste berg van het Arabisch Schiereiland; Jabal Akhdar daarentegen betovert met zijn hangende tuinen. Weelderige oases, verborgen wadi’s en metershoge zandduinen nodigen uit tot outdoor-activiteiten zoals klimmen en wandelen. Diverse kruiden en smaken vormen de basis van de gevarieerde keuken van het land.

 

 

Het Ministry of Heritage & Tourism (MHT/Verkeersbureau Oman) van Oman is verantwoordelijk voor de marketing van het toerisme in het Sultanaat Oman. Het doel is om de groei van de toeristische industrie te stimuleren en potentiële bezoekers kennis te laten maken met het rijke culturele aanbod en oude erfgoed. Lieb Management vertegenwoordigt bestemmingen over de hele wereld. De contactpersonen voor het MHT – Oman in Nederland zijn Nicole Conrad (trade partners) en Irene Lipper (pers).

 

 

 

 

 

Comments are closed.