Op Mallorca begint het lenteseizoen

Op 4 februari 2022 ging in hotel Portixol een nieuw seizoen voor genieters van start. Terwijl we in Midden-Europa nog sneeuw hebben hangt in Mallorca de belofte in de lucht van zorgeloosheid, zon en zee, trektochten, wandelingen en fietstochten.

Ingebed in een prachtig landschap nodigen op dit vakantie-eiland talloze golfbanen je uit voor een spel. Sport en ontspanning in de zeebries, milde temperaturen, kunst, gastronomie en cultuur: allemaal dingen die ons leven mooi maken. Hotel Portixol is opnieuw open, net als het daarbij horende gastronomische restaurant. Dit buitengewone boetiekhotel met slechts 25 kamers is gelegen in de luxewijk van Palma en staat hoog aangeschreven bij individualisten die het extravagante en bijzondere op prijs stellen.

 

 

De hotelpartners Landström bewijzen dat ze er een handje van weg hebben om smaakvolle interieurs te creëren. Alleen wat de esthetische ziel raakt, krijgt een plaatsje in het hotel. De kamers worden opgesmukt met interieurobjecten van het merk Contain: twee jonge creatievelingen van Mallorca, die naam maken met hun interieurcollecties.

 

Lees ook dit artikel: Een waardevol weekendje Mallorca

 

Meubilair, lampen en accessoires van heinde en ver versmelten tot een bezienswaardig geheel, waarbij altijd de “insidertips” van de kunst- en designscene in het oog worden gehouden. En zo schitteren het restaurant, de bar en het terras niet alleen met hun culinaire hoogstandjes, maar ook met de architectonische vormgeving.

Aan het exclusieve buitenzwembad met uitzicht op de blauwe zee sluit een elegante spa aan. Via de strandpromenade bereik je met de fiets of te voet het stadsleven van Palma de Mallorca. Rustig gelegen in de haven van Portixol en toch maar op een steenworp van het bruisende stadsleven van Palma: hotel Portixol is een “insidertip” voor een heerlijke time-out.

 

 

 

 

 

Comments are closed.