Museumpark Archeon wint brons voor het Leukste uitje van Zuid-Holland

Musuempark Archeon wint brons voor het “Leukste uitje van Zuid-Holland’. Avonturenboerderij Molenwaard ging opnieuw met de 1e prijs aan de haal, nummer 2 is voor Mariniersmuseum en nummer 3 voor ons.

Online bijeenkomst

Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen vandaag tijdens de online bijeenkomst de award. Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker. Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk als per provincie. In totaal werden ruim 70.000 stemmen uitgebracht.

Avonturenboerderij Molenwaard scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteren en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2022.

 

 

In de provincie Zuid-Holland zijn de winnaars:

  • Gouden Award Avonturenboerderij Molenwaard
  • Zilveren Award Mariniersmuseum
  • Bronzen Award Museumpark Archeon

Museumpark Archeon is enorm verheugd met de prijs. Jack Veldman, directeur “geweldig dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen. Trots op onze medewerkers en vele vrijwilligers die onze gasten de geschiedenis laten beleven en de bezoekers die dit hebben mogelijk gemaakt’.

 

 

De ANWB organiseert de verkiezing van het “Leukste uitje’ alweer voor de 12e keer. De Verkiezing ‘Leukste uitje 2022’is onderdeel van ANWB Eropuit. Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit te beleven. ANWB Eropuit biedt tevens tickets voor theatervoorstellingen, diverse verblijfsarrangementen en honderden wandel en fietsroutes: Kortom alles om er in Nederland op uit te gaan.

 

 

 

 

 

Comments are closed.