Landal GreenParks steunt het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie

Vandaag is het Wereld Kinderkankerdag. Een dag waarop we aandacht vragen voor kinderen met kanker en hun naasten. In het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie werken artsen, verpleegkundigen en onderzoekers dag en nacht aan de zorg voor kinderen en het vergroten van hun overlevingskansen. Het Máxima heeft als doel ieder kind genezen met optimale kwaliteit van leven.

Partner

“Landal GreenParks is sinds 2021 partner van het Máxima. Wij bieden ieder jaar 100 geheel verzorgde verblijven op één van onze parken in Nederland voor kinderen en gezinnen uit het Máxima. Zo kunnen kinderen met kanker en hun families onbezorgd genieten en samenzijn in de natuur. Daarnaast organiseren wij acties gericht op fondsenwerving bij onze medewerkers en gasten van de Landal vakantieparken. Daarmee dragen wij bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven,” aldus Jeroen Mol, operationeel directeur Landal GreenParks en ambassadeur Prinses Máxima Centrum Foundation.

 

 

@prinsesmaximacentrum #wereldkinderkankerdag

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.