Vacansoleil opent conceptcamping

Om de campingbranche te laten zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van accommodatietype, terreinindeling en aankleding, opent Vacansoleil conceptcamping, Vacansoleil Camping Village. Hier zijn de nieuwste accommodaties te zien die komend vakantieseizoen te boeken zijn.

Vacansoleil

Vacansoleil

In samenwerking met Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk kan de campinggast zelf ervaren hoe de ultieme beleving op een camping anno 2022 voelt. Vacansoleil introduceert er onder meer de nieuwste De Waard tenten, de nieuwste types stacaravan en safaritent die het komende seizoen te reserveren zijn.

Innovatie op de campings

Met de conceptcamping richt Vacansoleil zich op de toekomst. Naast de bekende stacaravans en bungalowtenten wil de vakantieganger immers steeds meer en luxer. “Wij voeren een vernieuwing door op het gebied van accommodaties”, aldus Jan Willem Verschoor van Vacansoleil. “Met de nieuwe zeer luxe tenten van De Waard, stacaravans en safaritenten zetten we in op de wens van onze klanten.

 

 

Zij willen steeds meer luxe in hun vakantieverblijf op een camping. Hiermee gaan we hen dat bieden”. Op de conceptcamping in Nederland zijn de nieuwe accommodaties van Vacansoleil vanaf eind april 2022 te zien en te boeken. “We beginnen op het Nederlandse Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk om iedereen de mogelijkheden te tonen die wij aanbieden. We gaan stapsgewijs steeds meer van dit soort verblijven aanbieden verspreid over de 19 landen waar wij vertegenwoordigd zijn”, aldus Verschoor.

 

 

Partner voor campingeigenaren

De conceptcampings zijn ook ter inspiratie van eigenaren van campings. Ze kunnen er precies zien hoe de sfeer en de look & feel van de camping eruit ziet zoals deze is opgezet door Vacansoleil en de camping partner. “Wij zijn een businesspartner van de campings. Door als partners samen te werken verenigen we de kwaliteit en versterken we elkaar. Met onze drukbezochte website zorgen we bovendien voor een hogere bezetting tijdens het gehele seizoen”, zegt Verschoor.

Vacansoleil camping

Trend: campingvakantie in de winter

Vacansoleil ziet een groeiende behoefte aan campingvakanties in het najaar en de winter. Steeds meer campings zijn dan ook langer open; ook gedurende de winter. “Daar spelen we op in door heel gericht via onze website campings aan te bieden. Vanzelfsprekend met passende verblijven. Stacaravans voorzien van de juiste isolatie en verwarming bijvoorbeeld en sanitaire voorzieningen die winterproof zijn.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.