Delta komt met eco-vriendelijke producten aan boord

Vanaf deze maand begint Delta Air Lines met het in gebruik nemen van ambachtelijk geproduceerde amenity kits, gerecycled beddengoed, herbruikbaar en biologisch afbreekbaar servies en premium wijn uit blik. Hiermee wordt per jaar een gewicht aan plastic gelijk aan 1500 personenauto’s bespaard. Tegelijkertijd steunt Delta bedrijven die door minderheden of vrouwen worden gerund.

Kernbeloften

“Beslissingen die we nemen over elk aspect van ons aanbod zijn kansen om twee kernbeloften waar te maken: uitzonderlijke klantervaringen leveren en bouwen aan een betere toekomst voor mensen en onze planeet”, zegt Allison Ausband, E.V.P. en Chief Customer Experience Officer. “Deze nieuwste toevoegingen leveren iets unieks op voor onze klanten, verminderen onze impact op het milieu en creëren banen voor de gemeenschappen die we over de hele wereld bedienen.”

In het afgelopen jaar heeft Delta haar relaties met leveranciers in belangrijke markten verdiept, waardoor de luchtvaartmaatschappij meer lokaal geproduceerde menu-items kan serveren, en heeft Delta een drankenassortiment geïntroduceerd dat de eerste Afro-Amerikaans gerunde distilleerderij, Du Nord Social Spirits, in de schijnwerpers zet.

 

 

“Delta heeft mensen altijd centraal gesteld in alles wat we doen”, zegt Amelia DeLuca, V.P. van Duurzaamheid. “Het is deze mensgerichte focus die Delta ertoe bracht nieuwe producten aan boord te kopen die afval verminderen, diverse leveranciers versterken en gemeenschappen bouwen. We willen onze planeet en de mensen erop beschermen, en de producten die we aan boord leveren, zijn de nieuwste manier waarop we vanuit deze toewijding leven.”

Delta One® Amenity Kits van Someone Somewhere, met verzorgingsproducten van Grown Alchemist

Delta heeft het Mexicaanse kledingmerk Something Somewhere ingeschakeld om de amenity kits te maken voor passagiers in Delta’s premium Delta One-cabine. Someone Somewhere is een gercertificeerd bedrijf dat traditioneel Mexicaans handwerk combineert met innovatieve producten. Delta’s samenwerking met het merk heeft banen gecreëerd voor meer dan 250 mensen in vijf van de meest kwetsbare staten van Mexico.

De nieuwe amenity kit elimineert vijf plastic items voor eenmalig gebruik, zoals ritsen en verpakkingen, waardoor het gebruik van plastic op jaarbasis met ruim 40 ton wordt verminderd. De ambachtelijke productieprocessen van Someone Somewhere elimineren ook afval en maken gebruik van gerecycled katoen.

De nieuwe kits worden begin februari aan boord gelanceerd en bevatten duurzame, op wellness gerichte producten, waaronder een Someone Somewhere-oogmasker, natuurlijke lippenbalsem en handlotion van Grown Alchemist en een Humble Co. bamboe tandenborstel. Beide Grown Alchemist-producten aan boord gaan in april 2022 over op aluminium verpakkingen.

Delta One® beddengoed gemaakt van gerecyclede materialen

Delta’s zachte, comfortabele en eersteklas beddengoedsets zijn nu gemaakt met meer dan 100 gerecyclede plastic flessen, op jaarbasis worden 25 miljoen gerecyclede flessen gebruikt. De luchtvaartmaatschappij is een van de eersten die beddengoed van 100% gerecycled polyester (rPET) gebruikt en zal – in combinatie met het nieuwe gebruik van herbruikbare beddengoedverpakkingen – het gebruik van wegwerpplastic met ongeveer 118 ton per jaar verminderen.

Vernieuwde serviceartikelen

Delta blijft haar serviceproducten aan boord wereldwijd herzien door producten te introduceren die zijn gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen om het plasticgebruik te vervangen en te verminderen. Wanneer het project later dit jaar is voltooid, zal de overgang het jaarlijkse plasticgebruik met maximaal 1.9 kiloton verminderen.

Delta biedt nu bamboe bestek voor binnenlandse First Class vers verpakte maaltijden en op geselecteerde internationale vluchten. Later dit jaar zullen alle internationale Main Cabin-klanten ook nieuw servies van biologisch afbreekbaar materiaal, bamboe bestek en een premium papieren placemat gebruiken. Dit is de nieuwste stap in het verminderen van wegwerpplastic aan boord. In 2018 heeft Delta verschillende plastic voorwerpen voor eenmalig gebruik aan boord verwijderd, waaronder roerstaafjes, wikkels voor serviesgoed en rietjes.

Imagery Estate Winery Premium ingeblikte wijn

Delta zal nu twee nieuwe wijnen in aluminium blik schenken van Imagery Estate Winery, een premium Sonoma-wijnmakerij onder leiding van de bekroonde wijnmaker Jamie Benziger. In 2019 werd Jamie uitgeroepen tot Beste Wijnmaker bij de International Women’s Wine Competition en opgenomen in de 40 Under 40-list van Wine Enthusiast.

Delta zal Imagery’s Cabernet Sauvignon en Chardonnay aan boord aanbieden, te beginnen met geselecteerde vluchten en in de loop van het jaar op alle binnenlandse vluchten. De aluminium verpakking van de wijn vermindert het jaarlijkse plasticgebruik met maximaal 113 ton. De wijnen van Imagery worden ook duurzaam verbouwd, zoals gecertificeerd door de California Sustainable Winegrowing Alliance.

 

 

Delta zet zich al lang in voor duurzaam vliegreizen en blijft aanbiedingen en ervaringen leveren die goed zijn voor haar klanten en voor de wereld. Het eerste ESG-rapport van de luchtvaartmaatschappij benadrukt de intentie om een ​​katalysator te zijn voor wereldwijde verandering.

 

 

 

 

 

Comments are closed.