In dit wintersportparadijs geniet de hele familie

Voor een heerlijke wintersportvakantie rij je naar het fonkelnieuwe Zugspitz Resort in Tirol. Met z’n tweetjes of met het hele gezin, in dit sneeuwparadijs beleef je het ultieme wintersportgevoel. Het resort ligt in Ehrwald, vooraan in Oostenrijk. De mogelijkheden zijn oneindig: je kunt er skiën, rodelen, snowboarden en langlaufen. Ook dit jaar weer.

De hotels in Oostenrijk zijn gelukkig weer open. De meest actuele informatie over Oostenrijk vind je online Ga voor informatie over het Zugspitz Resort naar hun site.

Spitzenklasse

Het skigebied rond het resort telt 213 geprepareerde pistekilometers, 87 skiliften, snowparks, funslopes, familyparks en nog veel meer. Ook buiten de piste zorgen talrijke wintersportactiviteiten zoals langlaufen of sneeuwschoenwandelen voor een actieve vakantie in de sneeuw. Met de Top Snow Card kun je eindeloos genieten van wintersport rond de Zugspitz Arena en in het Duitse Garmisch-Partenkirchen. Voor families is er de Ehrwalder Alm met veel kindvriendelijke blauwe pistes. Kortom het gebied heeft alles voor een wintersport ‘der Spitzenklasse’!

Wintersport voor de hele familie

Het complex is zeer ruim opgezet zodat je met gemak overal de nodige afstand kunt bewaren. Als je een gezinsappartement boekt kun je lekker je eigen gang gaan en in je eigen keuken het ontbijt en avondmaal verzorgen. Met het Zugspitz Hygiëne Plus-concept worden alle maatregelen genomen voor een veilig verblijf.

 

 

Het Zugspitz Resort in Ehrwald is misschien wel het leukste familiehotel dat je ooit hebt gezien. Zo heeft het onder andere een super-de-luxe Spa voor volwassenen. Natuurlijk is er voor gezinnen met kinderen ook een wellness met familiesauna, familiestoombad en relaxruimte.

 

 

Als het buiten volop sneeuwt kunnen kinderen zich binnen in het resort ook fantastisch vermaken. Bijvoorbeeld in het nieuwe kinderzwemparadijs met vijf avontuurglijbanen, piratenschip, junglebrug en onderwaterwereldster Nemo. Er is een gevarieerd kinderanimatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën vanaf 3 jaar, van de kleinste gasten tot avontuurlijke tieners. Er is ook een kinderopvang.

Heerlijke, regionale keuken

In het sfeervolle restaurant geniet je van de traditionele keuken met regionale ingrediënten. Naast hotelkamers kun je ook verblijven in de gezellige appartementen in Tiroler landhuisstijl. Voor de liefhebber is er aangrenzend een super-de-luxe wintercamping. Zugspitz Resort ligt vooraan in Oostenrijk, op 7 uur rijden van de Benelux.

 

 

 

 

 

Comments are closed.