Deze outdoorlaars gebruik je elke dag

Heb je ook zo’n hekel aan koude voeten bij het uitlaten van je hond of als je even snel op pad gaat voor een boodschap? De Sutherland outdoorlaarzen van Grisport zijn dan ideaal: je trekt ze snel aan dankzij de fijne instap en soepele ritssluiting. Ze bieden een uitstekend loopcomfort en houden je voeten droog en heerlijk warm, waar je ook gaat. Of je nu kort of juist heel lang gaat wandelen.

Wandellaarzen

Steeds meer wandelaars kiezen in de winter voor dit soort wandellaarzen. De nieuwe Sutherland outdoorlaars ziet er prachtig uit en loopt als de beste wandelschoen. Hij biedt veel demping, grip en ondersteuning zodat het een laars is voor iedere dag. En niet te vergeten: je trotseert er ieder bui mee.

 

 

De laarzen zijn optimaal ademend dankzij het Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De PU-tussenzool geeft een optimale demping en de Vibram zool zorgt voor een perfecte grip en controle op de ondergrond. De upper is van gevet leer en suède. Dankzij de zachte voering blijven je voeten lekker warm: ideaal voor een wandeling door het bos, weiland of langs de zee, maar ook dagelijks rondom het huis.

Grisport maakt niet alleen uitstekende wandelschoenen, ze vindt het ook belangrijk om wandelaars te inspireren en informeren. Het ene moment schijnt de zon, het andere moment regent het pijpenstelen: welkom in de herfst. Met de campagne Heel Holland Wandelt geeft ze tips en deelt ze kennis over wandelschoenen. Meer informatie vind je op op de site van Grisport.

 

 

Ga voor verkooppunten en informatie over de Grisport Sutherland outdoorlaars naar de site. Het model is geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar in de maten 36 t/m 47, in de kleuren Brown en Chestnut. Consumentenadviesprijs € 149,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.