Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience gaan niet door in februari 2022

Vanwege de coronapandemie zijn de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience in Jaarbeurs Utrecht afgeblazen. Deze evenementen stonden voor vrijdag 25 en zaterdag 26 februari op de kalender.

Geen mogelijkheid tot doorschuiven

Hicle, organisator van beide events, schuift de Fiets en Wandelbeurs door naar voorjaar 2023. “We zien geen mogelijkheden om deze beurs in het voorjaar van 2022 te laten plaatsvinden”, aldus Theo Jorna, directeur van Hicle. “De precieze datums voor 2023 zijn nog niet bekend.” Ook wordt er nog gezocht naar nieuwe datums voor E-bike Xperience.

 

 

De events van Hicle in het Belgische Gent, de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge, gaan eveneens niet door op de geplande datums van 19 en 20 februari 2022. Na de aanscherping van de coronamaatregelen in België, voldoen deze evenementen niet meer aan de veiligheidseisen van de overheid. Hicle hoopt deze beurzen weer in 2023 te kunnen organiseren.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.