Duik het nieuwe jaar in met warme voeten

Wil je 2022 monter beginnen? Neem dan eens een verfrissende Nieuwjaarsduik. Raap al je moed bij elkaar voor een sprong in ijskoud water. Zorg wel dat je pantoffels van Glerups bij de hand hebt, zodat je snel weer opwarmt. Want met warme voeten ben je zo weer opgekikkerd.

100% Schapenwol

Dankzij het vilt van 100% schapenwol zijn je voeten snel weer op temperatuur. Het nieuwe jaar staat weer vol nieuwe uitdagingen, dus is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je draagt Glerups het liefst zonder sokken, dat is het meest aangenaam en warm. De sloffen vormen zich naar je voeten waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten. Ze zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en 3 modellen: slipper, schoen en laars.

 

 

Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. De handgemaakte sloffen zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland.

 

 

Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar. Bekijk hier de verkooppunten. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.