Vacansoleil komt weer terug bij RTL 4 met Kamperen onder de zon

Vanaf zondag 30 januari zijn er 10 nieuwe afleveringen van RTL Kampeert te zien bij RTL 4. In het kampeer programma bezoeken Koert-Jan de Bruijn en Jessica Mendels verschillende kampeerregio’s en campings in Europa. De 3 laatste uitzendingen van RTL Kampeert zijn specials en gaan volledig over de accommodaties van Vacansoleil en natuurlijk de prachtige gebieden rondom de campings.

Campings in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Italië

“We hebben een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Koert-Jan De Bruijn, 1 van de 2 presentatoren van het programma. “Elke aflevering gaan we vanaf de camping op pad en de verkennen we de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij”. De mooiste campings en plekjes zoals; de bergen van Frankrijk, het merengebied van Italië, Glamping in Luxemburg komen in beeld. Nieuw in seizoen 3 is de deelname van de grootste Nederlandse campingaanbieder Vacansoleil.

 

 

Na het succes van 16 jaar Campinglife is Vacansoleil weer te zien bij RTL 4. Commercieel voorman bij Vacansoleil: Jacky Lambert geeft aan dat ze graag weer haar marktleiderschap wil tonen en verder wil uitbouwen en promoten. We tonen de belangrijke en populaire vakantielanden aan een grote en relevante doelgroep. En in een uitzendtijd dat veel mensen aan het oriënteren zijn op hun volgende vakantie. Kamperen is en wordt steeds populairder bij jonge gezinnen.

 

 

Meer dan de helft van de Nederlanders oriënteert zich op haar komende zomer vakantie, na de jaarwisseling. “De ideale tijd om de kampeerbranche te promoten,” zegt Marco Menage, een van de initiatiefnemers van het programma. Na 7 reguliere afleveringen, waarin ook verschillende campers, caravans en kampeerartikelen bekeken worden, komen de 3 specials Kamperen onder de zon. “De Bali, Fiji en Waikiki stacaravans hebben we van binnen en buiten bekeken, maar ook de ingerichte tenten en natuurlijk aandacht voor glamping. Er zijn zo veel mooie campings en accommodaties te vinden. Kamperen is booming en mooi dat wij de markt kunnen promoten.”

 

 

 

 

 

Comments are closed.