Dit het leukste cadeau op weg naar het rijbewijs

De Nationale Rijles Cadeaubon is het leukste cadeau op weg naar het rijbewijs. Eén les cadeau doen of een zorgeloos pakket? Inclusief het CBR examen? Met de Nationale Rijles Cadeaubon kan het allemaal.

Veel geld

Een rijbewijs kost veel geld, al snel € 2.500,- En de verwachting is dat het de komende jaren alleen maar duurder wordt. Voor een tiener met een bijbaantje is dit niet meer te betalen. Aan de andere kant willen ouders, familieleden en kennissen graag een origineel cadeau geven voor de verjaardag of tijdens de decemberfeesten. Met De Nationale Rijles Cadeaubon kunnen zij een steentje bijdragen en weten ze zeker dat hun cadeau in de smaak valt.

 

 

De Nationale Rijles Cadeaubon is eenvoudig online te bestellen. De gever ontvangt de cadeaubon direct in de e-mail. Maar naar keuze kan de bon ook binnen twee werkdagen thuis worden bezorgd in een mooie geschenkverpakking. De Nationale Rijles Cadeaubon verzilver je op het landelijke rijlesplatform. Via deze website of de Clickdrive-app komen alle aangesloten rijscholen in beeld. Met de handige filter- en vergelijkingsfunctie is het eenvoudig om de ideale rijschool en instructeur te vinden. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van de rijlessen met een handige app inplannen en betalen met de cadeaubon. Gemakkelijk en 100% veilig.

Dit zijn de voordelen:

  • Inwisselbaar bij meer dan 7500 rijscholen in heel Nederland
  • Vanaf 1 rijles tot volledige pakketten
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Binnen 2 dagen geleverd in een leuke geschenkverpakking

De Nationale Rijles Cadeaubon is een initiatief van Clickdrive. Clickdrive is een objectief en onafhankelijk platform voor jongeren én hun ouders die op zoek zijn naar een geschikte rijschool. Aan de hand van ervaringen en aanbevelingen van (oud)cursisten wordt de gebruiker geholpen met navigeren door het ruime aanbod van meer dan 7500 rijscholen in heel Nederland.

 

 

Door de markt voor rijlessen en de kwaliteit van individuele rijinstructeurs transparanter te maken, levert Clickdrive direct een bijdrage aan de verkeersveiligheid. De branche zelf is ook enthousiast. Het platform geeft de instructeur die zich wil onderscheiden op kwaliteit meer mogelijkheden om leerlingen te bereiken.

Het Clickdrive platform is in 2020 opgericht door Joost van Suijlekom – Chief Driving Officer, Bart Buurma – Chief Engine Officer, Roel Bloys van Treslong – Chief Fuel Officer

 

 

 

 

 

Comments are closed.