De Azoren zijn een tropisch paradijs in Europa

Waan jezelf in een tropisch paradijs op het moment dat je voet aan de grond zet op de Azoren – de Portugese eilandengroep in het midden van de Atlantische Oceaan. Gezien een aanhoudende vraag naar nieuwe, onontdekte en kleinschalige vakanties voegt reisorganisatie Eliza was here, in samenwerking met Transavia. deze bestemming aan haar aanbod toe.

De kleurrijke en veelzijdige natuur en historische steden maken de Azoren tot de perfecte ‘weg van de massa’-vakantie voor elke natuurliefhebber en avonturier. Vanaf vandaag kunnen reizigers een vakantie, inclusief huurauto, boeken naar 8 van de mooiste plekjes van de Azoren, waaronder een serene spa of traditionele ‘quinta’. Komende maanden volgen nog meer unieke accommodaties. Op zondag 24 april 2022 zal de eerste vlucht richting het eiland São Michel vertrekken.

Een groene oase van rust

De 9 bewoonde en 8 onbewoonde eilanden van de Azoren – ook wel het Hawaï van Europa genoemd – kennen een ongekende schoonheid en een zacht en aangenaam klimaat. Ontdek in alle rust de weelderig begroeide bergen, ruige kliffen en onvergetelijke uitzichten van de Portugese eilandengroep. Maak een wandeling langs een van de vele vulkanen, watervallen of geisers of ga voor een adembenemende roadtrip langs de kustlijn met de huurauto die bij je boeking via Eliza was here inbegrepen is.

Begeef je later op de dag richting een van de prachtige historische steden van São Michel. De authentieke straatjes lenen zich perfect om uren door te dwalen en vergeet ondertussen niet kennis te maken met de lokale keuken. De Azoren zijn nog niet erg toeristisch en daarom is het een ideale vakantiebestemming voor avonturiers en natuurliefhebbers.

 

 

Tim van den Bergh, Managing Director Eliza was here, vertelt: “We zijn erg blij om deze nieuwe bestemming en unieke accommodaties aan ons aanbod te kunnen toevoegen. Voor velen is dit nog een onontdekt stukje Europa, terwijl de Azoren ons zoveel moois te bieden hebben. Bovendien past deze bestemming perfect bij de huidige trend die we zien om meer kleinschalig te boeken en het zoeken van unieke, onontdekte plekken.

Deze trend sluit naadloos aan op het concept van Eliza was here. Onze klanten kunnen bovendien steeds meer zelf invulling geven aan hun vakantie en we bieden ze daarin ook de nodige flexibiliteit: kies bijvoorbeeld jouw ideale vertrek- en retourtijden of maak gebruik van de kosteloze omboekmogelijkheid als de situatie daarom vraagt. We kijken er naar uit om, samen met onze nieuwe partners op de Azoren, onze klanten een welverdiende vakantie te kunnen bezorgen op deze nieuwe bestemming!”

 

 

Overnacht bij de meest unieke adresjes van São Michel en verblijf tussen de flora en fauna van het eiland, aan de kustlijn of betrek voor één of meerdere nachten een voormalig klooster. De volgende accommodaties zijn vanaf nu te boeken:

  • Serene spa “Sul Villas & Spa”, Lagoa (São Michel)
  • Traditionele quinta “Quinta do Paraizo”, Ribeira Grande (São Michel)
  • Charmante boerderij “Quinta dos 10”, Ponta Delgada (São Michel)
  • Sfeervolle “Hotel Senhora da Rosa, Tradition & Nature”, Ponta Delgada (São Michel)
  • Moderne lodge “Sao Vicente Lodge Atlantic Retreat”, São Vicente (São Michel)
  • Voormalig klooster “Hotel Convento de São Francisco”, Vila Franca do Campo (São Michel)
  • Droomachtige watermolen “Appartementen Quinta da Mo”, Furnas (São Michel)
  • Oude ananasplantage “Hotel Herdade do Ananas”, Ponta Delgada (São Michel)

 

 

 

 

 

Comments are closed.