Beleef Amsterdam zoals de locals dat doen

Dit nieuwe sterrenhotel ligt pal naast de bekende toeristische trekpleister van Amsterdam. Maar ook Amsterdam Airport Schiphol is binnen 10 minuten te bereiken vanaf het Innside Amsterdam hotel. De fonkelnieuwe hotelkamers zijn een plek waar de gasten zich heerlijk kunnen vertoeven zonder zorgen. Het gastvrije team staat 24 uur per dag klaar om de gasten te verwelkomen tijdens hun Amsterdam reis. Wie de ringweg A10 oprijdt, valt al vrij snel het prachtige gebouw op in het voormalige Expatcenter pal naast de snelweg. Dit zijn onze tips voor een verblijf in exclusieve hotel in het nieuwe centrum van Amsterdam.

Verblijf als een local

Het INNSiDE by Melia hotel heeft een innovatieve benadering van gastvrijheid. In het leerproces worden ervaringen opgedaan op basis van de waarden van de lokale gemeenschap. Dit zorgt ervoor dat gasten zich op elk moment van de dag niet alleen volledig thuis voelen, ze ervaren ook hoe het is om als een local in Amsterdam te wonen. Bij dit nieuwe hotel in Amsterdam word je continue in de watten gelegd door het gastvrije team. Zij laten jou ervaren hoe geweldig deze Amsterdam plek is. Ook laten ze graag alleen en genieten als je daar behoefte aan hebt. Doordat dit hotel ook een lokale functie vervult wordt er goed gebruik gemaakt van de beschikbare ruimtes in het bestaande gebouw. Omdat het hotel niet alleen de behoefte van toeristen vervult, maar ook dat van Amsterdammers en andere Nederlanders met zijn faciliteiten en diensten vormt het ook een belangrijke verbindende en maatschappelijke rol vervullen voor bewoners en bedrijven uit de buurt.

Een kosmopolitisch hotel in Amsterdam

Het hotel in het bloeiende zakencentrum van Amsterdam richt zich met alle kamers en suites op kosmopolitische toeristen en ook op zakelijke gasten. JHet is met recht een modern hotel in Amsterdam kun je wel zeggen. Het hedendaagse design en het gebruik van een palet van rustgevende grijze kleuren zorgen voor een internationale uitstraling. De gast zal zich er thuis voelen en onderdeel uitmaken van het kosmopolitische leven van stad Amsterdam. Wie zich in de watten wil laten leggen in het hotel kan een yogamat aanvragen, een fiets huren of aan zijn fitheid werken in het hypermoderne fitnesscentrum dat en schitterend uitzicht biedt vanaf de 18e verdieping. Liefhebbers van buitensporten, zeker in deze gekke tijden, kiezen voor een rondje hardlopen in het Beatrixpark of buiten activiteiten rondom de Zuidas.

Na een avondje theater en cafeetjes hoppen in Amsterdam, is het heerlijk om in de cocktailbar op de hoogste verdieping met uitzicht over de skyline van Amsterdam van waanzinnige cocktails te genieten.

Een beter milieu begint hier

Er wordt gewerkt met duurzame leveranciers in de volledige keten. Dat betekent dat het Innside Amsterdam hotel de “corporate responsability” strategie volgt van moederbedrijf Melia. Waar mogelijk wordt fairtrade koffie geserveerd en worden de wijnen geïmporteerd uit wijnhuizen uit thuisland Spanje. Dat geeft direct een lokaal tintje aan de geschonken wijnen.

 

 

Ook streeft het Meliá hotel in Amsterdam na om alle plastic wegwerpartikelen voor gasten uit alle hotels te verwijderen. Dat betekent dat alle plastic voorwerpen voor eenmalig gebruik die worden aangeboden in de hotelkamers, de vergaderruimten, de restaurants, de recreatieruimten zoals de fitness en spa binnen een acceptabele termijn worden verbannen uit de bedrijfsvoering. Dat zijn vele producten, waar velen zich vaak niet eens bewust van zijn zoals deze plastic voorwerpen voor eenmalig gebruik. Voorbeelden van deze wegwerpproducten zijn: wattenstaafjes, rietjes, roerstaafjes,waterflesjes op de kamer, plastic bekers voor koffie, plastic zakken, plastic waszakken,, plastic verpakkingen, serviesgoed, verpakkingen met plastic en ook welkomstproducten (toiletartikelen, slippers) en totslot ook de plastic keycards die worden gebruikt om de hotelkamer te openen.

 

Lees ook dit artikel: Overnachten in Amsterdam

 

Dit bewustzijn voor een beter milieu zorgt ervoor dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan onze planeet. Goed voorbeeld doet goed volgen en hopelijk volgen de gasten daarmee ook dit verbeterde gedrag.

Dichtbij alle bezienswaardigheden van Amsterdam

Het hotel ligt op loopafstand van de trein, tram én metro halte Amsterdam-Zuid en die verbinden het centrum van Amsterdam Zuid met het centrum van Amsterdam en alle bezienswaardige gebieden daartussen. Zo is een bezoek aan de wijk De Pijp, Zuid en Centrum makkelijk in te plannen. Vanuit het centrum is een wandelroute terug naar de glimmende internationale kantoorgebouwen van het centrum van Amsterdam ook een fijne route met vele bezienswaardigheden.

 

 

 

 

 

Comments are closed.