Overnachten in Amsterdam

overnachten-hotel-icoon-verkeersbureaus
In Amsterdam kun je op veel plekken overnachten. Van 5-sterren hotels tot hostels of Airbnb locaties in Amsterdam vind je het allemaal. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet

Hotels in Amsterdam

In Amsterdam vind je meer dan 750 hotels. Wij hebben een aantal tips voor je. Hotels waar je heerlijk zult slapen tijdens je bezoek aan Amsterdam.

CitizenM Amsterdam City

Een paar minuten vanaf het centrum en het Museum kwartier vind je het CitizenM hotel. Met 215 luxe kamers is dit hotel in Amsterdam zuid je ideale uitvalsbasis voor een cultureel bezoek aan Amsterdam. De medewerkers heten hier ambassadors en staan 24 uur per dag voor je klaar. Heb je trek? Dan kun je in CanteenM niet alleen snacks kopen, maar ook heerlijke verse sandwiches en warme gerechten.

de lounge van het CitizenM hotel in Amsterdam

de lounge van het CitizenM hotel in Amsterdam

Aan de bar drink je een heerlijke cocktail na je heerlijke dag Amsterdam. Wist je dat wifi gratis is? In de lobby, vol met design meubels van Vitra en op je eigen kamer. Geen laptop bij je? Op de iMacs kun je gratis internetten en je hotelfoto’s delen met je vrienden via Facebook. Aangekomen op je kamer duik je, na een douche onder rainshower, in je XL king-size bed, met zachte katoenenlakens.

je kamer in het CitizenM hotel

je kamer in het CitizenM hotel

citizenM hotel Amsterdam City

Prinses Irenestraat 30
1077 MX Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020 811 7090

 

 

Ontvang gratis leuke Amsterdam activiteiten

Je kunt meer handige Amsterdam tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Amsterdam plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

Room mate Aitana

Het nieuwe Room Mate Aitana hotel ligt vlakbij het Centraal Station van Amsterdam aan het IJ. Vanuit de hotelkamer heb je een schitterend zicht over het IJ en kijk je richting Amsterdam en zie je het nieuwe Eye film museum.

De lobby van Room Mate Amsterdam

De lobby van Room Mate Amsterdam

Uitzicht over het IJ vanaf Aitana hotel

Uitzicht over het IJ vanaf Aitana hotel

Het Room Mate Aitana hotel

Het Room Mate Aitana hotel

Book het **** Room Mate Aitana op Booking.com vanaf €175 per nacht.

Estherea hotel

Het Estheréa hotel ligt aan de Singel in het centrum van Amsterdam, op slechts 300 meter van de Dam! Alle kamers zijn stijlvol en luxe ingericht en bieden uitstekend comfort. In het hotel kun je tegen een toeslag gebruikmaken van WIFI, en kun je gratis een iPad lenen bij de receptie. In de lounge wordt gratis koffie, thee en warme chocolademelk geserveerd en kun je er een bezoek brengen aan de kleine bibliotheek.

Stayokay

Op zoek naar een accommodatie in een lagere prijsklasse? Dan is de Stayokay op de Zeeburg ideaal! Het hostel is licht en schoon, biedt uitstekend comfort en wordt geprezen voor het uitstekende en diverse ontbijt dat elke dag zorgvuldig wordt verzorgd.