Eindeloos genieten van Floriade met de Floriade Pas

Nog 4 maanden te gaan en dan opent de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 haar poorten. Vanaf 14 april tm 9 oktober 2022 laat de Nederlandse tuinbouwsector samen met nationale en internationale deelnemers, innovators en slimmeriken groene oplossingen zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken.

Met de Floriade Pas krijgen bezoekers een half jaar lang onbeperkt toegang tot de Expo en maken ze van Floriade hun achtertuin. Floriade is iedere dag anders, drie seizoenen groen met wisselende bloemenshows, congressen, workshops, expedities en tentoonstellingen en een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma.

Floriade Pas

De Floriade Pas geeft gedurende de gehele openstelling van 14 april tot en met 9 oktober 2022 onbeperkt toegang tot het 60ha grote Floriade-terrein, inclusief één rit met de kabelbaan per bezoek. De prijs voor een Floriade Pas is €79,-. Tot en met 31 december betalen inwoners van Almere €39,- per persoon. Vanaf 1 januari is de pas €49,- voor inwoners van Almere.

 

 

Floriade Cadeau Pas

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk of een cadeau voor collega’s, vrienden of familie? Geef dan een dagje Floriade cadeau of doe iemand plezier met onbeperkt genieten van groen met de Floriade Pas. Een uniek cadeau voor iedereen, want Floriade vindt slechts een keer in de 10 jaar plaats! De Floriade Cadeau Pas is nu ook te koop bij VVV Almere.

 

 

Voordelen

Met een Floriade Pas kun je zo vaak langskomen als je maar wilt. Ontdek de rijkheid aan tuinen, groen en paviljoens. Een gebouw van paprikastelen, een paviljoen van mycelium en olifantsgras. Van groene gevels die mooi mee kleuren met de seizoenen en hypermoderne zonnedakpannen tot de beste manieren om aardbeien te kweken en de nieuwste snoeitechnieken. Maak kennis met alle stappen van de tuinbouw; van zaadje of stekje tot groenten en fruit in de tuinen en het kascomplex The Green House. Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk wandelen over het terrein. Je loopt letterlijk door een alfabetische bibliotheek van bomen en planten, die bijdragen aan een gezonde, groene stad.

Floriade Expo 2022

Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouw-tentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal. Het expoterrein ligt op korte reisafstand van Amsterdam en direct aan de A6 met uitzicht op de skyline van Almere.

 

 

 

 

 

Comments are closed.