Nieuw vakantiepark Landal Eifel Prümtal nu boekbaar

Vanaf deze week gasten een verblijf boeken in het nieuwe vakantiepark Landal Eifel Prümtal, de nieuwe vakantiebestemming van Landal GreenParks in Duitsland, gelegen aan de rand van het gezellige vakantieplaatsje Waxweiler in de Eifel. Landal Eifel Prümtal is een bestaand bungalowpark dat wordt herontwikkeld en uitgebreid. In totaal komen er fasegewijs 60-90 nieuwe vakantiewoningen, plus faciliteiten als een restaurant en speeltuin. De verhuur van de eerste fase start per 31 januari 2022.

Landal Eifel Prümtal ligt op ca. 3,5 uur rijden van Utrecht en is het dertiende park van Landal GreenParks in Duitsland. Het gezellige vakantieoord Waxweiler bij het drielandenpunt Duitsland/België/Luxemburg telt ca. 1.200 inwoners en behoort tot het Duits-Luxemburgse natuurpark. Het is een ideale bestemming voor liefhebbers van rust en natuur, maar ook voor actieve vakanties. Wandel-, fiets- en mountainbike-paden beginnen en eindigen in het park.

 

Lees ook dit artikel: Dit is Oorlogsstad Berlijn

 

Ideale uitvalsbasis voor ontspannen én actieve vakanties

Landal Eifel Prümtal is gelegen naast een openbaar zwembad waar de gasten van het park gratis gebruik van mogen maken. Het centrum van Waxweiler ligt op korte loopafstand van de receptie. In het dorp vindt men alle voorzieningen als winkels, café’s en restaurants, toeristische informatie en museum DEVONIUM, een wereld vierhonderd miljoen jaar geleden.

Waxweiler is tevens een ideaal uitgangspunt voor interessante uitstapjes naar omliggende steden als Prüm, Bitburg en Trier of Luxemburg. Verdere attracties en bezienswaardigheden zijn onder meer de Nürburgring (motorsport), Eifelpark Gondorf bij Bitburg (shows, tentoonstellingen, glijbanenparadijs, zomerrodelbaan, achtbaan en meer op meer dan 750.000 m² in het Eifelpark. Wildpark met beren, lynxen, steenbokken en marmotten), het Kasteel van Vianden (Luxemburg) en de Bitburger Bierbrouwerij.

 

 

Meer info is te vinden op: www.landal.nl/eifelprumtal

 

 

 

 

 

Comments are closed.