KLM brengt weer Europese reizigers naar de VS

KLM brengt gevaccineerde Europese reizigers die in het bezit zijn van een negatieve PCR-test weer naar de Verenigde Staten. Het was voor reizigers vanuit de Europese Unie anderhalf jaar lang niet of nauwelijks mogelijk om naar de Verenigde Staten te reizen.

Directe vluchten naar o.a. Miami

Alle bestemmingen waar KLM voor het begin van de COVID-19 crisis in de winter direct naar vloog zijn op dit moment weer beschikbaar. Het gaat om Los Angeles, San Francisco, Chicago, Boston, Atlanta, Miami, Las Vegas, New York, Washington, Minneapolis en Houston. Daarnaast biedt KLM met partner Delta Air Lines een nog groter netwerk aan in de Verenigde Staten. Sinds halverwege juni is het ook voor Amerikaanse reizigers weer mogelijk om naar Europa te vliegen.

 

 

Het is een feestelijke dag voor iedereen die zo lang de Verenigde Staten niet heeft kunnen bezoeken. Wij kijken er naar uit om weer te doen waar we goed in zijn: mensen bij elkaar brengen. Reizen draait om persoonlijke connecties, dat is waar we allemaal voor staan bij KLM. Voor ons is dit een kantelpunt, een belangrijke stap uit de crisis. Doordat we deze vluchten nu, met inachtneming van alle COVID-eisen, weer met meer bezetting kunnen uitvoeren zet KLM weer een volgende stap richting financieel herstel zegt KLM President & CEO Pieter Elbers.

KLM: hoge hygiënestandaard, flexibele boekingen en hoge klantwaardering

KLM vliegt passagiers op een volledig verantwoorde manier naar hun bestemming. KLM heeft de hoogst mogelijke standaard neergezet in hygiënemaatregelen, zowel voor, tijdens als na de reis, waarvoor onderzoeksbureau APEX de Diamond Status heeft toegekend. Hiermee behoort KLM tot de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van hygiëne en health safety. Daarnaast biedt KLM haar klanten maximale flexibiliteit bij het boeken, wijzigen of annuleren van de reis. Ook heeft KLM wederom 5 sterren toegekend gekregen van APEX; op basis van beoordelingen van de service en het product door passagiers zelf.

Netwerk Verenigde Staten

De vliegschema’s van het Amerikaanse netwerk van KLM in de winter zien er als volgt uit:

 • Los Angeles, Dagelijks v. 09:50 uur a. 11:50 uur
 • San Francisco, Ma/wo/vr/za/zo (v.a. 6-12 dagelijks) v. 10:10 uur a. 12:10 uur
 • Chicago, Di/wo/vr/za/zo v. 12:55 uur a. 14:55 uur
 • Boston , Di/do/zo v. 17:05 uur a. 18:59 uur
 • Atlanta #1, Dagelijks v. 09:35 uur a. 13:15 uur
 • Atlanta #2, Di/do/vr/za/zo v. 16:50 uur a. 20:25 uur
 • New York #1, Dagelijks v. 13:35 uur a. 15:50 uur
 • New York #2, Di/do/vr/zo v. 17:10 uur a. 19:30 uur
 • Washington, Ma/wo/vr/za/zo v. 13:05 uur a. 15:50 uur
 • Minneapolis, Wo/vr/zo v. 17:05 uur a. 18:55 uur
 • Houston, Dagelijks v. 10:05 uur a. 13:40 uur
 • Las Vegas, Di/do/za (m.i.v. 7-12) v. 12.35 uur a. 14:10 uur
 • Miami, Di/vr/zo (m.i.v. 7-12) v. 10.20 uur a. 14:20 uur

Alle tijden zijn lokaal. Vluchttijden kunnen wijzigen. Op KLM.com staan de actuele aankomst- en vertrektijden.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.