Drie exclusieve welzijnsoases om diep adem te halen in Zuid-Tirol

Onthoud de naam Steinmair. De Zuid-Tiroolse hôteliersfamilie maakt met drie exclusieve welzijnsoases in het dal Gsieser Tal naam als specialist voor ontspanning in de bergen. Hun nieuwste project – Fontis eco farm & suites – is in juli 2021 geopend.

Gepassioneerd

De gepassioneerde en kwaliteitsbewuste eigenaren uit het Hotel Quelle Nature Spa Resort zijn al bekend bij genieters. Het vijfsterren-wellnesshotel, geleid door Manuel Steinmair, geldt als een van de toonaangevende Zuid-Tiroolse vakantieadressen in het luxere segment met een Luxury Spa en een prachtige Outdoor Spa in de zomer. Berg- en natuurliefhebbers lopen warm voor het veelzijdige activiteitenprogramma met Bike & Hike Specials, wandelingen met gids en Alpenvermaak met barbecue in de eigen hut van het hotel. In de winter is er een wandeling in de schemering met geurige glühwein, een langlaufcursus voor beginners en ervaren langlaufers, een pret-biatlon in het wereldbekerstadion Antholz of een leuke rodelpartij.

 

 

Met de Chalet Salena luxury & private lodge – slechts 5 minuten lopen vanaf Hotel Quelle – komt Sarah Steinmair tegemoet aan de behoefte van gasten aan nog meer ruimte, vrijheid en privacy. De Mountain-Spa-chalets zijn een genot voor interieurliefhebbers en een fascinerend rustpunt met prachtige bergpanorama’s. Van designkeukens en relax-lounges tot luxe baden en fijnproeversservice is aan ieder vakantiecomfort gedacht. Wellness wordt privé door de SPA-Areas in ieder chalet met sauna en whirlpool.

 

 

Met een 3e exclusieve oase verwennen Julia en Margit Steinmair nu genieters die rust zoeken en van de bergen houden. Prachtig gelegen tussen weiden en wouden op 1250 meter hoogte verfijnt het nieuwe Fontis eco farm & suites de duurzame bouwwijze met Green SPA, Eco Farming en onthaasting op het hoogste niveau. In acht Alpensuites met woonkamer, slaapkamer en volledig uitgeruste designkeuken ontdekken natuurbewuste gasten opnieuw het pure leven. Een van de hoogtepunten: op de Eco Farm worden regionale producten verbouwd. Knapperige groente, smakelijke bessen, alpenkruiden en eetbare bloemen gaan direct van de tuin naar het bord. De winter is inmaaktijd. Dan komen de heerlijke jams en chutneys en nog veel meer, waar ook de fijnproevers in hotel Quelle van genieten. In de zomer zijn Fontis-gasten van harte welkom om mee te helpen op het veld.

Het dal Gsieser Tal is de thuisbasis van de drie aantrekkelijke ontspanningsoorden Quelle, Salena en Fontis. Vanaf de voordeur stappen de gasten een ongerept natuurjuweel binnen, waar massatoerisme onbekend is. Het unieke landschap nodigt uit om te gaan langlaufen, sneeuwschoenwandelen, skiën en rodelen en om skitochten te maken, om de stilte en weidsheid te ervaren.

„Met wederzijds groot vertrouwen en samen met ons betrouwbare team zijn wij een veelbelovende visie gevolgd, waardoor wij stap voor stap gegroeid zijn en een levensdroom konden vervullen”, aldus de familie Steinmair over de succesvolle ontwikkeling van hun hotels. Het nieuwste project Fontis sluit aan op het hoge kwaliteitsbewustzijn en de verbondenheid met de natuur, die al bekend zijn van de populaire zusterbedrijven. De Luxury Spa, de fitnesswereld en het uitgebreide belevenis- en activiteitenprogramma van het Quelle Nature Spa Resort zijn ook beschikbaar voor gasten van het nieuwe Fontis en Chalet Salena.

 

 

 

 

 

Comments are closed.