Cirque du Soleil is terug met exclusieve productie voor Malta

Het wereldberoemde Cirque du Soleil heeft zeventien maanden lang de gordijnen moet sluiten. Maar nu zijn ze terug! De nieuwste productie FIERI is exclusief gemaakt voor Malta en geïnspireerd op het rijke culturele erfgoed en de geschiedenis van het eiland. Van 25 november tot en met 19 december is de show vol magie in Valletta te bewonderen.

Hoop & Vreugde

De missie van Cirque du Soleil is om bezoekers weer hoop en vreugde te brengen. FIERI is dan ook een opzwepende show. Het is een verhaal over veerkracht, geïnspireerd door de culturele wortels van Malta. Clayton Bartolo, minister van Toerisme en Consumentenbescherming, is verheugd met de komst van FIERI. ‘Het is een nieuwe kans om de wereld te laten zien hoe groots de culturele en entertainmentsector op Malta is.’

 

Lees ook dit artikel: Malta: voor elke dag een kerk

 

Ook Johann Buttigieg, CEO van de Malta Tourism Authority, is enthousiast. ‘De laatste keer dat het schitterende auditorium van het Mediterranean Conference Centre publiek verwelkomde voor een muzikale productie, was op 8 maart 2020. Dat we nu weer het rijke culturele erfgoed en de geschiedenis van Malta kunnen promoten met deze prachtige show, is fantastisch.’

 

 

FIERI is de allereerste show van Cirque du Soleil in Europa na de lockdowns. De productie is van 25 november tot en met 19 december 2021 te zien in het Mediterranean Conference Centre, een majestueus 16e-eeuws monument in de historische stad Valletta. Tickets zijn hier te bestellen. Uiteraard worden de covid-19 protocollen die op dat moment van kracht zijn opgevolgd.

De Amaluna show van Cirque du Soleil

 

 

 

 

 

Comments are closed.