Gerard Joling zingt voor zijn favoriete skigebied in Oostenrijk

Zanger, entertainer, acteur, fervent wintersporter en Oostenrijkfan Gerard Joling heeft de nieuwe televisiecommercial van het Oostenrijkse skigebied Zillertal Arena ingezongen. Daarmee wordt de start van het nieuwe skiseizoen groots ingeluid en kan de winter gaan beginnen.

Al jaren fan van de Zillertal Arena

Dat Gerard Joling de nieuwe stem is van de bekende melodie van de commercial, is niet voor niets. Hij komt al 16 jaar in de Zillertal Arena en is dol op het skigebied. Hij vindt hier, tussen alle dagelijkse hectiek van zijn turbulente leven in, pure ontspanning. Waar hij vooral van geniet zijn de prachtige uitzichten, grote gastvriendelijkheid van de locals, mooie accommodaties, de veelzijdigheid van het skigebied en het heerlijke eten. En dat hier ook genoten wordt van een drankje en een dansje na het skiën, maakt voor hem een wintersport in de Zillertal Arena compleet.

 

 

Es geht wieder los’

De Zillertal Arena is met de dorpjes Gerlos, Zell am Ziller, Königsleiten en Krimml een van de grootste skigebieden van Oostenrijk en een geliefde bestemming van vele Nederlandse wintersporters. Na het winterseizoen van 2020/2021 te hebben overgeslagen vanwege de coronapandemie, is de drang om weer te genieten van een skivakantie bij velen groot. Onder het motto ‘Es geht wieder los’, plant de Zillertal Arena een grootse comeback voor aankomend seizoen. Vanaf 4 december kan er weer geskied worden op de 147 km aan pistes van het populaire skigebied.

Samenwerking tussen Zillertal Arena en Gerard Joling is logisch

“We zijn ontzettend trots dat we Gerard Joling hebben weten te strikken om het liedje in de nieuwe televisiecommercial van de Zillertal Arena te zingen”, aldus Zillertal Arena-voorzitter Franz Kranebitter. Vakantie in de Zillertal Arena staat voor plezier en pure sneeuwpret. Perfect geprepareerde pistes, moderne liften en een hoogwaardig serviceniveau in de knusse berghutten maken het skigebied een heerlijke bestemming. “Gerard Joling is een muzieklegende, net zoals de skidorpen Gerlos en Königsleiten ‘legendarisch’ zijn voor Nederlandse wintersportliefhebbers. Een samenwerking tussen Joling en het skigebied lag dus voor de hand,” vertelt marketingmanager Annemarie Kröll enthousiast. “Gerard Joling heeft met zijn stem precies de juiste toon gezet, waarvan wij vinden dat die perfect bij de Zillertal Arena past,” gaat Kröll verder. De zanger is een graag geziene gast in het skigebied en een passendere stem voor de commercial, is bijna niet mogelijk.

 

 

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar Jolings bijdrage in de nieuwe commercial, moet de zenders NPO1, NPO2 en NPO3 de komende tijd in de gaten houden. Tussen 1 en 14 november 2021 wordt de nieuwe Zillertal Arena reclame regelmatig uitgezonden. Wie benieuwd is naar de originele versie van de commercial, kan die alvast hier zien en beluisteren.

Dit is de Zillertal Arena

De Zillertal Arena met de dorpjes Zell am Ziller, Gerlos, Wald-Königsleiten en Krimml/Hochkrimml is een veelzijdige vakantieregio in Tirol. Het skigebied telt 147 km aan pistes, die worden ontsloten door 52 moderne liften. Dankzij een ligging die tot een hoogte van 2500 meter reikt profiteert het skigebied van een grote sneeuwzekerheid. De Zillertal Arena is een populaire bestemming voor een vakantie in zowel de winter als de zomer. Meer over de Zillertal Arena vind je hier >

 

 

 

 

 

Comments are closed.