Attractiepark Toverland presenteert 13 angstaanjagende Halloween Nights

Attractiepark Toverland staat sinds zaterdag 9 oktober 2021 weer in het teken van Halloween, met Halloween Days in de gehele herfstvakantie en Halloween Nights op dertien avonden. Tijdens de Halloween Nights nemen 150 scare actors hun intrek in vijf scare zones en vijf Haunted Experiences, waaronder het nieuwe labyrint ’20 Years of Fear’. De Halloween Nights worden op spectaculaire wijze afgesloten met een magische vuurwerkshow.

Nieuwe Haunted Experience: 20 Years of Fear

Toverland bestaat 20 jaar en viert dit met de nieuwe Haunted Experience 20 Years of Fear. In dit labyrint staan bezoekers oog in oog met iconische en populaire karakters uit de geschiedenis van de Halloween Nights. Ook Haunted House ‘Maison de la Magie’ keert terug. In dit verlaten landhuis gaan bezoekers op een huiveringwekkende ontdekkingstocht naar de duistere geheimen van Oscar Pendula. Daarnaast kunnen bezoekers zich de stuipen op het lijf laten jagen in Haunted Houses The Dollhouse en Fear The Woods en walkthrough The Witches Forest.

 

 

Om deze experiences te kunnen beleven, dienen bezoekers een ticket en tijdslot te reserveren. Een ticket voor Maison de la Magie kost € 7,50, de overige experiences kosten € 5,- per stuk. Abonnementhouders mogen per avond één experience gratis bezoeken.

 

 

All-in Experience: de Fear Pass

Voor ‘scaredevils’ die alle Haunted Experiences willen beleven is er de Fear Pass. De Fear Pass kost € 57,50 en geeft eenmalig toegang tot alle experiences. Het reserveren van een tijdslot is hierbij niet nodig. Daarnaast is bij de Fear Pass een diner in het speciale ‘Trick or Eat’ buffetrestaurant inbegrepen. Het Trick or Eat dinerbuffet is ook los te boeken. Volwassenen betalen € 32,50 en kinderen tot en met 11 jaar € 17,50 per persoon.

Vijf spannende scare zones

In de diverse themagebieden van Toverland zijn vijf gratis scare zones te bezoeken. In de unieke scare zone ‘Cirque’ dienen bezoekers niet alleen clowns en andere circusgriezels te trotseren, maar ook een traditionele cake-walk attractie. Ook de succesvolle scare zones DesTroy, Shadows of the Sea, Morgana’s Frozen Knights en Fiesta de los Muertos keren terug.

Praktische informatie

De Halloween Nights vinden dit jaar plaats op 9 en 16 oktober, 21 tot en met 24 oktober, 26 tot en met 31 oktober en 6 november. Toverland is dan geopend tot 23:00 uur. De vuurwerkshow start om 22:45 uur. Voor angsthazen is er de Halloween Toverstaf: zodra het licht van deze staf ontstoken wordt, druipen de griezels vanzelf af. Op geselecteerde data tussen 9 oktober en 7 november vinden tevens de Halloween Days plaats, met ‘grie-zellige’ Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie. Tickets dienen van tevoren te worden gereserveerd via de site tickets.toverland.com/halloween of via deze link.

Tijdens de Halloween Nights is Toverland extra goed bereikbaar per openbaar vervoer door de inzet van een speciale pendelbus vanaf treinstation Horst-Sevenum. De dienstregeling is te vinden op de diverse reisplanners.

 

 

 

 

 

Comments are closed.