KLM biedt klanten duidelijkheid dankzij interactieve COVID-19 kaart

KLM begrijpt dat het plannen van een reis in de COVID-19 pandemie voor klanten onzekerheid met zich mee kan brengen. De regels rondom reizen veranderen voortdurend en verschillen van land tot land. Juist nu is het voor klanten van groot belang om tijdens het plannen van hun reis de meest actuele vereisten per land voor handen te hebben.

Daarom biedt KLM vanaf vandaag de interactieve ‘Waar kan ik naartoe vliegen?’ kaart. Deze kaart toont de huidige reisvereisten voor alle landen waar KLM naartoe vliegt. Zo kunnen klanten in één oogopslag hun volgende bestemming kiezen. De reisvereisten worden weergegeven op basis van het land van vertrek en de vaccinatiestatus van de klant.

Zo werkt de ‘Waar kan ik naartoe vliegen?’ interactieve kaart

Bij het plannen van hun reis kunnen klanten op https://www.klm.nl/en/travel-guide/where-can-i-fly-to hun vertrekluchthaven of land invullen. Vervolgens kunnen zij door de interactieve kaart bewegen om de meest actuele reisvereisten van de bestemmingen die door KLM worden aangeboden te zien. Als klanten gevaccineerd zijn, kunnen ze de knop ‘Ik ben volledig gevaccineerd’ aanklikken om reisvereisten te zien die zijn afgestemd op hun status. Wanneer klanten een bestemming aanklikken worden zij doorverwezen naar onze TravelDoc-website, waar zij gedetailleerde reisvereisten voor hun geselecteerde bestemming kunnen bekijken.

 

 

Naast deze service adviseert KLM Nederlandse klanten de website wijsopreis.nl te raadplegen voor actuele reisadviezen van de Nederlandse overheid.

KLM: hoge hygiënestandaard, flexibele boekingen en hoge klantwaardering

KLM vliegt passagiers op een volledig verantwoorde manier naar hun bestemming. KLM heeft de hoogst mogelijke standaard neergezet in hygiënemaatregelen, zowel voor, tijdens als na de reis, waarvoor onderzoeksbureau APEX de Diamond Status heeft toegekend. Hiermee behoort KLM tot de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op het gebied van hygiëne en health safety.

 

 

Daarnaast biedt KLM haar klanten maximale flexibiliteit bij het boeken, wijzigen of annuleren van de reis. Ook heeft KLM wederom 5 sterren toegekend gekregen van APEX; op basis van beoordelingen van de service en het product door passagiers zelf.

Met KLM vlieg je direct naar Krakau

KLM toestel

 

 

 

 

 

Comments are closed.