KLM biedt extra bestemmingen in de VS aan deze winter

Dankzij recent aangekondigde versoepelingen van reisrestricties kan KLM deze winter toch extra bestemmingen aanbieden in de Verenigde Staten. De VS kondigden recent aan vanaf begin november gevaccineerde reizigers uit de EU en het Verenigd Koninkrijk weer toe te laten. Ook heeft de Nederlandse overheid besloten om de eerdere quarantaineplicht voor gevaccineerde reizigers uit de Verenigde Staten weer op te heffen. Eerder zag KLM zich genoodzaakt hierdoor vluchten te annuleren.

Vlieg met de KLM Dreamliner 787-10

Recente openingen

De recente openingen zorgen ervoor dat KLM heeft besloten vanaf 7 december vluchten naar Las Vegas en Miami aan te bieden. Eerder omgeboekte passagiers kunnen contact opnemen met KLM om kosteloos omgeboekt te worden naar de directe vlucht.

 

 

Daarnaast kondigde KLM al eerder aan het netwerk deze winter uit te breiden met nieuwe bestemmingen Cancún, Port of Spain, Bridgetown en Mombasa.

 

 

Het witte strand van Miami Beach

Het witte strand van Miami Beach

 

 

 

 

 

Comments are closed.