Vier Deense luchthavens vertegenwoordigd op World Routes 2021 in Milaan

De Deense luchthavens van Kopenhagen, Billund, Aalborg en Aarhus vertegenwoordigen samen het Deense vliegproduct op het internationale luchtvaart evenement World Routes 2021 in Milaan van 10 tot 12 oktober.

Sterke luchtvaart infrastructuur

Denemarken heeft een sterke luchtvaart infrastructuur met een hoge mate van betrouwbaarheid en flexibiliteit voor zowel de toerismebranche als de zakelijke reiziger. De vier grote Deense luchthavens liggen verspreid over het hele land en bieden toegang tot alle uithoeken van Denemarken; van het gezellige Kopenhagen tot aan twee zeeën die elkaar treffen in het uiterste puntje van Noord-Jutland.

 

 

Met de brand The Land of Everyday Wonder van VisitDenmark wordt de Deense cultuur gepresenteerd. Deze kenmerkt zich door het idee van stilstaan bij de kleine dingen in het leven. In alles wat de Denen doen – of het nu gaat om eten, samenzijn of het creëren van nieuwe toonaangevende hoogstandjes – het zijn de kleine geluksmomentjes die het leven zo rijk maken.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.