Verwen jezelf met een luxe Spa in de bergen

Hotel Hasenauer 4* Superior is typisch zo’n Oostenrijks sporthotel waar je je meteen thuisvoelt. De gastvrije familie Hasenauer legt je in de watten en geeft de beste insidertips als het gaat om hiken en biken in de regio. Na een intensieve dag sporten geniet je in de luxe Spa van Finse sauna’s en ontspannen massages. Vanaf de Rooftop Relax Area heb je prachtig uitzicht op de bergen.

Ben je toe aan een stevige sportmassage, boek dan een wellness-arrangement met een full massage van 70 minuten en een voetreflexmassage. Of wil je puur ontspannen vraag dan naar een beautytreatment in een van de GW Nature Cosmetic salons. Je kunt ook meedoen aan een van de uitgebreide Yoga of Pilatessessies.

MTB-clinics

 

 

Hotel Hasenauer is onlangs volledige verbouwd en uitgebreid met 21 nieuwe kamers, suites en studio’s. Als je het wat rustiger aan wilt doen organiseren ze ook gezamenlijke wandelingen en fietstochten die specifiek op jouw niveau worden afgestemd. Hotel Hasenauer ligt vlakbij de skiliften en het gezellige centrum van Hinterglemm. In zomer en winter biedt het verwarmde buitenzwembad uitzicht op de bergen van Saalbach-Hinterglemm.

 

 

Hotel Hasenauer ligt midden in het fiets- en skigebied in Saalbach Hinterglemm. Het viersterrenhotel ademt warmte, gezelligheid, alpine lifestyle en veel vrijheid voor een heerlijke, sportieve vakantie. Het is onlangs geheel vernieuwd met prachtige familiekamers, suites en studio’s.

Vanuit de nieuwe Spa-wellness heb je prachtig uitzicht op de bergen. Er is ook een nieuwe fitnesslounge en een heerlijke chill-outruimte voor het hele gezin. In het fantastische restaurant geniet je van veel regionale en internationale gerechten. Het hotel wordt gerund door de zeer gastvrije familie Steger: ongecompliceerde en sportieve mensen die alles in het werk stellen om hun gasten de vakantieregio te laten zien en beleven.

 

 

 

 

 

Comments are closed.