Ervaar de wintervakantie geheel privé in het Gassner boomhuis

Wie een buitengewoon vakantieverblijf zoekt, zal zeer enthousiast zijn over het boomhuis in “hogere sferen” aan de rand van het bos bij de authentieke boerderij en direct naast de rodelbaan. Het Hotel Gassner in Neukirchen am Großvenediger biedt voor veel speciale wensen de passende ambiance.

4-sterren hotel bij Nationaal Park Hohe Tauern

Het Hotel Gassner****superior ligt in Neukirchen am Großvenediger, omgeven door de natuurschoonheden van het Nationaal Park Hohe Tauern. Op maar een paar wandelminuten van het hotel verwijderd staat het Gassner boomhuis, een vakantieverblijf op stelten, omgeven door een sparrenbos. In het boomhuis is alles perfect ingericht voor een persoonlijke winterbreak met het gezin. Het woonoppervlak van 147 m2 biedt twee volwassen en maximaal drie kinderen veel ruimte om te dromen en te knuffelen. Er is een grote woonkamer, een aparte kinderkamer, een natuurlijke, luxe badkamer en onder de nok een ouderslaapkamer met kingsizebed. U zult niet genoeg krijgen van het uitzicht op de winterse wereld door de panoramaramen van onder uw loden deken, genietend van de warmte van het haardvuur of bij een bad in de vrijstaande badkuip onder de nok. Vanaf het houten terras van 53 m² kijkt u uit over het dal Salzachtal, in de zijdalen van de Salzach en naar de “Reuzen” van de Hohe Tauern.

 

 

Broer en zus Hans-Peter en Sonja Gassner hebben van hun ouders niet alleen het gevoel voor gastvrijheid geërfd, maar ook de boerderij uit de jaren 50. Het oude boerenchalet van 150 m2, direct naast de huidige biologische boerderij met kippen en schapen, is een bijzondere vakantiebestemming voor grotere groepen tot 12 personen. Dat komt door de authentieke sfeer en de rustieke retrostijl die qua gezelligheid nauwelijks te overtreffen is. Heel modern is de mogelijkheid om het halfpension en de wellnessoase Crystal Spa in het hotel er gewoon bij te boeken. Maar voor velen volstaat ook het authentiek-rustieke houten huis met de volledig ingerichte keuken, de boerenkamer met houten lambriseringen de tegelkachel en het “badhuis” met een ingebouwde infraroodcabine – en het feit dat je bij alle activiteiten volledig onder elkaar bent. In de winter worden de ski’s en opgewarmde skischoenen elke ochtend uit de skiruimte gehaald om de Wildkogel-pistes te bedwingen. Of je gaat met de rodelslee op sleeptouw de Kühnreit-rodelbaan op, die direct langs het boerenchalet loopt.

Na de winterse kou volgt het opwarmen in de Crystal Spa van 1.200 m2 in het Hotel Gassner. Dat gebeurt op geheel individuele wijze: in het water van het meer Blausee in het binnenzwembad met gekleurd licht baantjes trekken, in de whirlpool de winterse dag de revue laten passeren of in de Finse panorama-buitensauna, de alpenden-, bio- of zoutsauna. Op koude winterse dagen heeft dat allemaal een bijzondere aantrekkingskracht en helpt ook als de spieren nog aangespannen zijn door de sport. Anders zorgen een aromaoliemassage van het hele lichaam, een bergzout-peeling of een lichaamspakking met bergdennen wel voor ontspanning. Als de honger toeslaat, weten de gasten hotelchef en chef-kok Hans-Peter Gassner te vinden: hij en zijn team koken met passie gerechten uit de Pinzgau keuken met levensmiddelen van eigen teelt, uit het Gassner-jachtgebied en de biologische kruidentuin. Dat mag je absoluut niet missen – ook als je het boomhuis of boerenchalet hebt geboekt.

 

 

Wonen in het boomhuis of in het boerenchalet – winter 2021/22 Boomhuis vanaf 260 euro p.p. en nacht Boerenchalet (tot 12 p.) vanaf 300 euro per dag/chalet (eindschoonmaak 120 euro) HP 40 euro per persoon / 20 euro per kind (toeslag kerst- en oudejaarsavondmenu 30 euro)

 

 

 

 

 

Comments are closed.