Emirates brengt A380 terug naar Amsterdam

In lijn met de aanhoudende versoepeling van reisbeperkingen over de hele wereld, kondigt Emirates aan de A380 wederom in te zetten op een flink aantal bestemmingen vanaf oktober en november. Tegen het eind van november is het aantal steden waar het iconische vliegtuig naar toe vliegt opgeschaald naar 27. Dit is een stijging van meer dan 65%, ten opzichte van de huidige 16. De A380 vertrekt weer voor het eerst vanuit Dubai richting Amsterdam op 31 oktober om 8.10 uur (lokale tijd), waarna het om 12.40 uur landt op Schiphol.

Ongeëvenaarde reiservaring

De Emirates A380 blijft zeer gewild bij reizigers. De ruime en comfortabele cabines met moderne voorzieningen maken van elke reis een onvergetelijke ervaring. De luchtvaartmaatschappij zet de populaire vliegtuigen geleidelijk en op verantwoorde wijze in, waarbij de vraag van passagiers in acht wordt genomen, terwijl de reisindustrie zich langzaam hersteld. Met de toevoeging van 11 routes aan het A380-netwerk in november, evenals extra frequenties op de meest populaire routes die al door het vliegtuig worden bediend, is Emirates klaar om bijna 165.000 extra A380-stoelen aan reizigers te bieden.

 

Lees ook dit artikel: Een week Dubai met kinderen

 

27 A380 bestemmingen

Fans van het populaire dubbeldekkervliegtuig gaan binnenkort meer A380-toestellen in de lucht zien. Een toenemend aantal wordt weer in gebruik genomen om routes te exploiteren waar dit commercieel haalbaar. In de komende zes weken zet Emirates de kenmerkende A380 opnieuw in naar populaire vakantie- en zakelijke bestemmingen zoals Amsterdam, Barcelona, ​​Düsseldorf, Hamburg, Johannesburg, Madrid, Milaan, Riyad (onder voorbehoud van goedkeuring door de overheid), Sao Paulo en Zürich. Emirates introduceert ook een nieuwe route op het A380-netwerk. De vluchten van het iconische vliegtuig naar Istanbul staan ​​gepland op 1 oktober, wat de allereerste keer wordt dat de A380 in Turkije is.

Uitbreiding van de vloot

Als ‘s werelds grootste exploitant van de A380, beschikt Emirates tegen het eind van het jaar over 118 van deze vliegtuigen, waaronder er zes uitgerust zijn met Premium Economy stoelen in een 4-klasse configuratie. De luchtvaartmaatschappij vliegt momenteel naar meer dan 120 steden, die 90% van het netwerk van voor de pandemie vertegenwoordigen. Emirates ligt, met de terugkeer van meer dan 50 A380 vliegtuigen, op schema om tegen het einde van het jaar 70% van de capaciteit te herstellen.

Expo 2020 Dubai

Naast de voortdurende toewijding van de luchtvaartmaatschappij aan en het vertrouwen in de A380, breidt Emirates de activiteiten in het wereldwijde netwerk uit. Zo voldoet de luchtvaartmaatschappij aan de sterke vraag van reizigers naar Dubai en andere bestemmingen die quarantainevrije toegang mogelijk maken voor specifieke nationaliteiten, afhankelijk van hun vaccinatiestatus. Sinds de heropening in juli 2020 verwelkomde Dubai al meer dan 4 miljoen toeristen en zakelijke bezoekers op een veilige manier.

 

 

Met de lancering van Expo 2020 Dubai nog slechts enkele dagen verwijderd, bereidt de stad zich voor om bezoekers te verwelkomen op ‘s werelds grootste en langverwachte evenement. Expo 2020 gaat gepaard met een veelzijdige line-up van themaweken, entertainment, workshops, liveshows, maar ook landenpaviljoens en bijzondere installaties, waarbij bezoekers een ​​glimp opvangen van de toekomst.

A380 blijft favoriet

De Emirates A380 ervaring is al lange tijd een favoriet onder reizigers, geliefd om de extra beenruimte, comfort en de grootste schermen in de branche voor passagiers in alle cabines. Reizigers genieten van de uitgebreide selectie entertainment op het bekroonde in-flight entertainmentsysteem, ice. Passagiers in de premium cabines komen keer op keer terug door de kenmerkende functies van de A380. Zo genieten Business Class reizigers van zowel de populaire Onboard Lounge als de comfortabele full flat seats en profiteren First Class passagiers van een privésuite en de Shower Spa. In december 2020 introduceerde Emirates haar eerste A380 in 4-klasse configuratie, met Premium Economy. In november 2021 beschikt de luchtvaartmaatschappij zes vliegtuigen die zijn uitgerust met het stoelaanbod en een nieuw interieur.

Gezondheid en welzijn

Met de gezondheid en het welzijn van de passagiers als topprioriteit, heeft Emirates een uitgebreide set veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd tijdens elke stap van de reis. De luchtvaartmaatschappij heeft onlangs ook contactloze technologie geïntroduceerd en de digitale verificatiemogelijkheden uitgebreid om de reizigers deze zomer nog meer mogelijkheden te bieden om gebruik te maken van de IATA Travel Pass.

Reisgarantie

Emirates blijft de sector leiden met innovatieve producten en diensten die inspelen op de behoeften van reizigers in een dynamische tijd. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij initiatieven op het gebied van klantenservice verder uitgebreid met een nog genereuzer en flexibeler boekingsbeleid, een uitbreiding van de multi-risk verzekering en het ondersteunen van loyale reizigers bij het behoud van hun Skywards Miles en Tier status.

Reizigers worden aangemoedigd om hun nieuwste reisrichtlijnen van de overheid te controleren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de reisvereisten van hun eindbestemming. Voor meer informatie over toelatingseisen voor internationale bezoekers en inwoners die terugkeren naar Dubai, neem een kijkje op deze website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.