Pop-up camping Winterwoods opent vanaf 12 november de deuren

Vanaf 12 november opent Winterwoods haar deuren. Winterwoods is een pop-up camping gelegen midden in de bossen in Drenthe. En niet zomaar een pop-up. Hier midden in de natuur vind je je innerlijke zelf terug door deel te nemen aan yoga workshop, te ontspannen in de outdoor hottub en te koken boven een zelfgestookt vuurtje.

Hout hakken, ontspannen in de outdoor hottub en leren koken boven vuur

Bij Winterwoods is van alles mogelijk. Droom weg in de hout gestookte hottube terwijl je luistert naar de knisperende geluiden van het bos. Of neem deel aan één van de workshops. Verken je inner zen tijdens een yoga klas of volg een koudetraining waarbij je leert je lichaam te controleren tijdens het dompelen in de Leberenplas. Als afsluiting van de dag bereid je jouw eigen stoofschotel boven het vuur en wanneer het echt afkoelt trek je je terug in je knusse yurt waar het kacheltje voor behaaglijke warmte zorgt.

 

 

Overnachten in een traditionele yurt bij de houtkachel

Overnachten in deze traditionele en knusse yurts is garantie voor een echte wildlife beleving. De handgemaakte tenten uit Mongolië worden door nomaden gebruikt om rond te trekken over de toendra’s. De stevige isolatie zorgt ervoor dat het in de tent de hele nacht heerlijk warm blijft. De Yurt is zeer ruim opgezet (6X6 meter) en traditioneel ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje.

Midden in een uitgestrekt natuurgebied met bos, heide en water

De pop-up is te vinden in de dichte bossen, midden in een uitgestrekt natuurgebied met heide en water. Een ideale plek om volledig tot rust te komen. De enige geluiden zijn die van het geritsel van blaadjes veroorzaakt door reeën en vossen die vaak rond schemering in de buurt van het kamp komen.

 

 

En als je geluk hebt spot je wellicht wel een bosuil die zich verschuilt in de hoge bomen. Op een steenworp afstand ligt de Leberenplas, een gigantische zwemvijver met een maximale diepte van 2 meter, die zich perfect leent voor een frisse ochtendduik.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.