Randy & Rosie dragen winnend modeontwerp Design Challenge

Lucas ten Holder wint Design Challenge van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Een wedstrijd voor creatieve meiden en jongens met als opdracht: ontwerp een nieuwe outfit voor Randy & Rosie, de mascottes van het park. Uit alle inzendingen kiest de jury drie genomineerden.

Zij winnen vrijkaarten, een TOPModel prijzenpakket en de Randy & Rosie knuffel, mèt nieuwe outfit aan! De vrolijke wasberen showden hun nieuwe pak tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 28 augustus.

Leuke vakantie activiteiten

De Design Challenge was onderdeel van veel meer leuke vakantie activiteiten. Zo konden alle kleine cowboys en cowgirls schieten in de Shooting Range. Met een Tack Pro blaster, Yihaa! En het populaire TOPModel had een kleurhoek ingericht waar de mooiste creaties werden gemaakt.

 

 

Voor wie dit heeft gemist; ook voor het najaar staat er genoeg op stapel! Zo viert Attractie- & Vakantiepark Slagharen voor de tweede keer het Western Wish Fall, van 16 oktober tot en met 28 november. Jong en oud kunnen hun wens ophangen in de wensboom. Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald die Slagharen in vervulling laat gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.