Het W Ibiza hotel opent Glow

W Ibiza ligt in de bruisende, aan zee gelegen wijk Santa Eulalia del Río en biedt directe toegang tot het strand. De ligging van het hotel is centraal ten opzichte van de andere beroemde stranden van Ibiza, nachtclubs en de landinwaarts gelegen trekpleisters.

Eclectische wortels

De eclectische wortels van het eiland komen terug in een gedurfd en innovatief design dat de vrije geest van Ibiza weerspiegelt en afkomstig is van internationaal duo Baranowitz + Kronenberg (B+K), die ook W Amsterdam hebben ontworpen.

 

 

Glow is W Ibiza’s spectaculaire, adults-only rooftop bar, waar hotelgasten en locals kunnen genieten van het fantastische uitzicht over zee onder het genot van een heerlijke cocktail. Gasten kunnen relaxen op de ligbedden, zwemmen in de infinity pool of een yoga- of meditatieles bijwonen. Glow is ook de plek waar wekelijks ’s avonds te gekke DJ’s draaien. Overdag hebben hotelgasten gratis toegang tot Glow en andere gasten kunnen een dagpas kopen voor 100€ per persoon, inclusief 70€ credit voor drankjes en/of hapjes, ligbed en een handdoek. Mail voor reserveringen naar ww.wibiza@whotels.com.

 

 

W Ibiza beschikt in totaal over acht verschillende concepten voor dineren, drinken en ontspannen. Restaurant La Llama, W’s nieuwste aanwinst, maakt gebruik van lokale producten en alles wordt bereid op vuur – van een traditionele Taboon oven tot een moderne open flame grill. Ook heeft La Llama één van de grootste wijnkelders op het eiland met exclusieve internationale wijnen en champagne. Het op de begane grond gelegen WET Deck (het kenmerkende zwembad van W Hotels), met kids area en bar, biedt directe toegang tot de boulevard en het witte zandstrand van Santa Eulalia. Hier bevindt zich ook beach restaurant ‘Chiringuito Blue’ met fantastisch uitzicht op Formentera.

Om te detoxen van de avond ervoor, hebben gasten de beschikking over de ruim 4.000 vierkante meter tellende AWAY Spa, met zeven privé-behandelkamers en de voor het merk kenmerkende FIT-gym. De 162 kamers en suites zijn voorzien van alle W-comfort zodat de gasten weer volledig kunnen opladen voor de komende nacht. Met de iconische Whatever/Whenever®-service van W Hotels die 24/7 beschikbaar is, en de W Insider bij de hand om toegang te krijgen tot de hotspots die niemand kent, worden gasten bediend met wat ze willen, wanneer ze maar willen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.