Kom naar de Veluwse Fietsdagen

De eerste week van augustus worden bij VVV Ermelo, Elburg, Elspeet, Hulshorst, Nunspeet en Putten de Veluwse Fietsdagen georganiseerd. Voorheen was de Veluwse fietsdag altijd op de eerste dinsdag van augustus. Om mensen de kans te geven de routes in de verschillende plaatsen te laten fietsen en om de drukte te spreiden is er dit jaar gekozen voor 3 Veluwse Fietsdagen.

Op 3, 4 en 5 augustus is iedere fietsliefhebber van harte welkom om bij één van de kantoren te starten aan een mooie fietsroutes met leuke activiteiten en kortingen onderweg.

Molens van Nunspeet

4 augustus staat in teken van de molens in Nunspeet. Via de 4 Molens route komt u deze allemaal tegen. In deze week kunt u deze fietsroute als Veluwse Fietsdag route krijgen bij onze VVV Informatiepunten (in Nunspeet, Elspeet en Hulshorst). Daar hoort een leuke goodiebag bij met producten en kortingen voor onderweg.

 

 

Ook Ermelo, Putten en Elburg hebben mooie routes die u in die week kan rijden.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.