Apenheul viert 50 jaar bestaan met slapen bij de apen!

Apenheul bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd! Er worden Zomeravonden speciaal voor gezinnen met kinderen georganiseerd. Het wordt een écht slaapfeestje met veel extra activiteiten, een food festival én kinderen leren alles over slapende apen. Het is mogelijk om na een Zomeravond tussen de apen te overnachten in een exclusieve Apenheul-lodge. Genieten van de natuur en bijzondere apengeluiden met uitzicht op het orang-oetan eiland.

Zomeravonden

Van 23 juli tot en met 28 augustus viert het apenpark elke vrijdag- en zaterdagavond van 16.00 tot 20.00 uur een slaapfeestje tussen de apen. In samenwerking met Tim Koldenhof Producties en Viva la Pizza worden er diverse activiteiten georganiseerd; een silent disco, schminken, straattheater, apennesten bouwen en een gave avondshow met speciaal gecomponeerde muziek voor Apenheul. Lekker slapen lukt natuurlijk niet met een lege maag dus in het park is een heerlijk food festival! Kinderen mogen in hun pyjama komen! Kaarten zijn te koop via apenheul.nl/zomeravonden.

 

 

In het park zijn diverse exposities te zien rondom de geschiedenis van Apenheul. En binnenkort lanceert Apenheul in samenwerking met Europarcs B.V. de mogelijkheid om een exclusieve beleving te boeken middenin Apenheul: Slapen bij de apen. Dit is voor Apenheul een langgekoesterde droom die in vervulling gaat.

 

 

Nadere informatie en hoe te boeken volgt nog. Ook in het centrum van Apeldoorn wordt het Apenheul-feestje gevierd met onder andere een buitenmuseum en een klim en klauter tocht voor kinderen. Alles in het teken van het apenpark.

 

 

 

 

 

Comments are closed.