Smile je kan weer op vakantie

Met de zomer in aantocht gaan ook steeds meer landen op geel en zelfs groen. Wat een heerlijk vooruitzicht dat we weer op vakantie kunnen. Ook blijkt uit onderzoek dat veel mensen in Nederland blijven en dit jaar kiezen voor een vakantie in eigen land. In alle gevallen wordt het vakantiegeld goed besteed. Wij geven je nog een tip. Investeer een deel van het vakantiegeld dit jaar eens in jezelf voor een nog mooiere lach.

Lachende mensen staan open voor nieuwe ervaringen

Een volle lach met verzorgde witte tanden zorgt ervoor dat je open overkomt. Dat is bijvoorbeeld tijdens je werk fijn om mensen extra te motiveren. Op vakantie is dat zelfs extra fijn om contact te leggen met de (lokale) bevolking. Dat is ook waar een vakantie om draait. Nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe mensen leren kennen en een onbekend stuk van de wereld ontdekken. Tanden bleken is tegenwoordig heel normaal en ook betaalbaar voor iedereen. Zo houd je genoeg geld van je vakantiebudget over om andere leuke dingen te doen deze zomer. Met een paar heerlijk tropisch warme dagen in het vooruitzicht is dat goed om te weten. Jij kan elke dag met een grote lach het banksaldo in je app checken.

 

 

Boek een mini-vakantie in Nederland

Die witte tanden kun je op verschillende locaties in Nederland krijgen. Boek jouw behandeling niet in je eigen regio maar kies een andere plaats en bouw een mini-vakantie rondom de behandeling. Zoek een hotel in de buurt van de Witgebitnederland salon, pak de trein of de auto en geniet van je welverdiende vakantie in een onbekend stukje Nederland. Wat dacht je van een midweekje Haarlem of een paar dagen Eindhoven.

 

 

Er is zoveel te zien en te ontdekken in Nederland. In Haarlem moet een bezoek aan het Frans Hals museum op je lijstje staan. Een museum dat bekend staat als het “museum van de Gouden Eeuw”. Overigens namen ze het in de tijd niet zo nauw met tanden hygiëne. In Eindhoven bezoek je het Philips Museum. Eén van de bedenkers van de elektrische tandenborstel.

Je hoeft niet naar Amerika deze zomer

Lekker eten

Die witte tanden houd je het mooiste als je ook tijdens je vakantie een beetje oplet wat je eet en drinkt. Zo is algemeen bekend dat koffie de kleur van je tanden kan aantasten. En van rode wijn worden je tanden ook niet bepaald witter, kun je zelf in de spiegel zien. Zorg dat je altijd voldoende water drinkt na het nuttigen van wijn of koffie om te voorkomen dat de kleur van je tanden weer minder wit wordt. Koop een extra flesje water voor in je tas en drink een paar extra slokken na elke maaltijd. Dat is goed voor je lichaam én voor je tanden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.