Vier Global Wellness Day en maak kans op een reis naar Thailand

Op 12 juni is het Global Wellness Day, een dag waarop men wereldwijd stilstaat bij het belang van (mentaal) welzijn. Met het enorme aanbod aan wellness faciliteiten is Thailand bij uitstek geschikt voor het creëren of in stand houden van een gezonde mentale, spirituele én fysieke staat. Hier kun je genieten van de mooiste wellness resorts, een groot aanbod aan yoga- en meditatielessen, gezonde, verse maaltijden en natuurlijk de prachtige natuur die zich perfect leent voor lange wandelingen en andere activiteiten.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) nodigt op deze speciale dag alle reisliefhebbers en -specialisten uit om deel te nemen aan de Amazing Thailand Global Wellness Day 2021 Virtual Celebration op 12 juni van 10.00-12.00 (Nederlandse tijd). Tijdens het evenement wordt meer informatie gegeven over het wellness aanbod van verschillende Thaise bestemmingen en vinden er unieke lessen en workshops plaats om Global Wellness Day optimaal te ervaren. Onder de deelnemers wordt bovendien een wellness reis naar Thailand verloot.

Vergroot je kennis

Het online evenement biedt de kans om meer te weten te komen over het Land van de Glimlach dankzij sprekers als Supranee Pongpat, TAT’s Executive Director of Europe, Africa and Middle East Region, maar ook de Voorzitter van Federatie van Spa en Wellness Association, Chawanat Sinthukiow. Zij zullen informatie delen over de wellness cultuur in Thailand, het grote aanbod én hoe de Thaise wellness bijdraagt aan onze gezondheid.

 

 

Mediteer en win

Ook biedt het evenement de mogelijkheid om de Thaise wellness in de praktijk te ervaren dankzij verschillende workshops en lessen. Zo wordt er aandacht besteed aan het vinden van innerlijke rust, leer je hoe je jezelf thuis een Thaise massage geeft, en kan er worden deelgenomen aan een yogales én Thaise dansles, om op die manier vanuit huis dit belangrijke onderdeel van de Thaise cultuur te ervaren. Onder de deelnemers wordt een wellness reis naar Thailand verloot – toch wel de beste manier om de bijzondere cultuur te ervaren.

Ontdek het zelf

Goed nieuws voor wie niet kan wachten om de Thaise wellness cultuur én alle andere parels van het land te ontdekken: vanaf 1 juli 2021 zijn gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, vrijgesteld van quarantaine als zij in Phuket landen. Wel moeten ze ten minste 7 dagen in Phuket blijven voordat ze naar een andere provincie kunnen gaan. De niet-gevaccineerde bezoekers die een negatief PCR-testresultaat hebben, zullen 7 dagen (8 nachten) in quarantaine worden geplaatst, op eigen kosten, in een gecertificeerd hotel. Voor minder dan 45 dagen is geen visum vereist. Anders staat het toeristenvisum (TR) een verblijf van 60 dagen toe, dat met nog eens 30 dagen kan worden verlengd.

 

 

Aanmelden voor de Amazing Thailand Global Wellness Day 2021 Virtual Celebration kan online.

 

 

 

 

 

Comments are closed.