Bike Motion ’21 organiseert extra online evenement voor fietsliefhebbers

Bike Motion ’21 organiseert op dinsdag 15 juni een online evenement voor fietsliefhebbers, waarbij In het Wiel de hosts in de studio zijn. Bike Motion, het fietsevent voor de sportievelingen die zich graag op de wielrenfiets, gravelbike of mountainbike in het zweet werken is compleet vernieuwd en zal op 29, 30 en 31 oktober 2021 veel fietsharten letterlijk en figuurlijk sneller laten kloppen.

Op 15 juni is een digitale kick-off van het evenement, waarbij iedere fietsliefhebber vanaf zijn eigen (tuin)bank kan aanschuiven vanaf 20.30 uur. Thijs Zonneveld en Hidde Warmerdam van In het Wiel praten de deelnemers deze avond ook bij over actuele ontwikkelingen in de wielerwereld, samen met meervoudig wereldkampioen Theo Bos.

In het nieuwe concept van Bike Motion ligt de focus in 3 zones op verschillende interesses: Performance, Explore & Culture. Deze zones bieden een combinatie van leuke activiteiten, mooie gesprekken, interessante trends en smaakvolle tips. Het nieuwe concept is samen met bezoekers, exposanten en andere wielerdeskundigen ontwikkeld, in nauwe samenwerking met de experts van Soigneur Agency.

Fietservaring, fietskennis, fietsenthousiasme

Onder het motto Elevate your Ride hebben de zones alle drie een gastheer en/of -vrouw als boegbeeld. Zij delen naast hun eigen fietservaringen en kennis vooral ook hun enthousiasme voor de fiets met de sportieve fietsers in Nederland en Vlaanderen. Voor de zone Performance zijn Thijs Zonneveld en Hidde Warmerdam van In het Wiel de hosts. De heren van Live Slow, Ride Fast – Laurens ten Dam en Stefan Bolt – zijn de gastheren voor de zone Explore. In de zone Culture vormen Orla Chennaoui en Iris Slappendel het gelegenheidsduo met een inspirerend internationaal netwerk in de wielerwereld.

 

 

De livestream vindt plaats tijdens de NK-week. Thijs en Hidde van In het Wiel zullen samen met hun vaste gast Theo Bos vooruitkijken naar het event in oktober én de actualiteit van een mooie wielerzomer. ook de andere hosts van Bike Motion ’21 zullen zich voorstellen en er is speciale aandacht voor Anna van der Breggen bij haar laatste NK als profwielrenner. De avond wordt afgesloten met een mooie Zwiftride die Thijs Zonneveld letterlijk aftrapt in de studio en waar kijkers online bij aan kunnen sluiten.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.